Passa al contingut principal

Carnestoltes 2018!

Un any més el rei Carnestoltes ha visitat l'escola i s'ha quedat tota la setmana amb nosaltres.

Va arribar a l'escola el dilluns a la tarda i els alumnes i professionals el vam rebre amb molta alegria i il·lusió, aquest curs ha arribat al menjador degut a la pluja, però ha estat molt divertit veure com baixava volant per l'escala vestit de Batman, acompanyat pel seu amic Superman!

Durant la setmana ha dinamitzat el menjador de l'escola fent-nos portar coses divertides a l'hora de dinar: la cara pintada dimarts, amb un gorro o perruca al cap dimecres i amb mocador, "pajarita" o corbata dijous.

I finalment divendres vam celebrar la gran festa al pati amb un sol esplèndid. Aquest curs hem tingut com a tema "el Cinema". Un cop donada la benvinguda a tots els alcaldes d'enguany (el Lluís i la Marta), i haver portat el Rei Carnestoltes els nostres arlequins (el Jose, l'Ariadna, el Miguel i l'Andrea), hem pogut veure representades pel·lícules que ens agraden molt! Els Minions del Cicle Inicial, la Blancaneus i els set nans del GAE1, Rio els grups de la Primària i la Secundària, els emblemàtics Mickey i Minnie Mouse la nostra finalista d'enguany, l'Ariadna, acompanyada del seu tutor, el Joan i la darrera de totes i no per això menys especial, l'Alícia al País de les Meravelles, a càrrec de la TVA1, la TVA2 i el GAE2. 
Tots plegats ens han fet viure un dia de cine!!! Amb una tarda amb crispetes i refrescos inclosa!!!

Us deixem un recull dels moments més destacats i esperem que us agradi!!



Comentaris