Passa al contingut principal

Sortida a La Font de Les Rovires

  Ahir va ser un dia molt especial i feliç pels nois i noia del GAE1. Vam fer una excursió a la Font de les Rovires, a Pallejà. Com a novetat, vam convidar als pares a venir amb nosaltres per poder compartir tots junts aquesta experiència.

  Com alguns ja sabeu, tenim com a centre d'interès del curs "la Muntanya" i aquest trimestre estem treballant "el riu i la cascada". A la classe hem realitzat moltes projeccions de cascades i rius i fins i tot tenim una cascada a la xemeneia! Veure caure l'aigua i escoltar el seu soroll ens agrada molt i ens relaxa, allò que ens va tant bé perquè som un grup molt ¨zen¨. ;-)

 Per tot plegat, ahir vam fer una sortida per descobrir un racó meravellós, on poder veure i experimentar de prop aquestes sensacions tan agradables. Vam anar a Pallejà, a la font de les Rovires. 
  Al baixar de la furgoneta de l'escola vam començar a caminar per un camí de terra i ens vam endinsar en el bosc, tot escoltant la remor de l'aigua que corria pel costat entre els arbres en un rierol. 


Vam anar a un racó preciós on hi havia una cascada d'aigua. Sentíem, escoltàvem i veiem com queia l'aigua i corria entre les pedres. Vam caminar pel costat del rierol i alguns ens vam treure les sabates per  remullar-nos els peus, altres vam tocar l'aigua amb les mans... estava molt freda!


  Mentre estàvem asseguts tranquils en un pont tocant i experimentant amb l'aigua, vam tenir una sorpresa, ens va venir a veure un ramat de cabres. Mare meva, quin ensurt pels mestres i les mares que ens acompanyaven, perquè per nosaltres com si no passes res! Al contrari, ens va agradar molt, estàvem molt contents per que van passar moltíssimes cabres per darrera nostra i també els gossos que les acompanyaven. Què divertit!


  En aquest racó tan especial també hi havia una taula de fusta molt gran amb uns bancs, així que la vam aprofitar per fer un bon aperitiu i el dinar que ens ha preparat la nostra estupenda cuinera, la Magda.  Tot i que vam menjar de valent... algú de nosaltres encara li va donar una bona mossegada als entrepans que portaven les mares, jeje.


  Com als nois del GAE  ens agrada l'esport de risc, alguns vam pujar encara més amunt per un camí molt empinat. A dalt vam poder veure la cascada de més a prop i vam poder anar a una esplanada d'herba on donava el sol i ens vam poder estirar una estona a terra. Que bé s'estava!, ens hi hauríem quedat molt més estona però havíem de tornar a baixar amb els companys. La baixada era difícil, però va estar molt divertida i finalment, com era d'esperar, vam aconseguir fer-la i arribar molt contents al final del recorregut.


  Per acabar de passar-ho bé i de tornada cap a l'escola, ens vam aturar una estoneta en un parc de jocs que hi havia en el poble. Ràpidament vam baixar de la furgo i vam anar corrent cap els gronxadors. Ens agrada moltíssim aquesta sensació de balanceig i de moviment a l'aire, hi havia cua per poder pujar.! Algú també es va atrevir a baixar pel tobogan, tota una experiència!


 Finalment, vam arribar a l'escola molt cansats però feliços. Poder viure i compartir aquests moments i experiències viscudes, així com totes les emocions que han sorgit al llarg del dia, ens fa sentir bé i ens omple. Perquè, com diu el Petit Príncep:

Va ser el temps que vas passar amb la teva rosa el que la va fer tan important per a tu”

 Equip GAE1

Comentaris