Passa al contingut principal

La Mercè 2018

Com cada any els grups de la primària, secundària i TVAs hem fet la sortida per gaudir de les festes de la Mercè. Tots hem pogut gaudir d'un dia magnífic que us expliquem a continuació:

Els nois i noies de primària i secundària hem anat aquest dijous al Museu Marítim de Drassanes de Barcelona, a veure tots els gegants que participen a les festes de la Mercè.
Hem fet ús dels transports públics per anar-hi, agafant l'autobús del barri (113) i el metro L3 fins a la parada de Drassanes. Ens va agradar molt l'experiència de baixar per les escales mecàniques, esperar a l'andana el metro, escoltar la veu que ens avisa "Tancant portes", etc.
Un cop al Museu Marítim, hem pogut gaudir de tots els gegants, i ens va agradar poder-los veure de tant a prop! :)
Després de la visita, hem anat a la terrassa del restaurant de Museu, a fer un aperitiu i hem pogut gaudir del pícnic que ens ha preparat la nostra cuinera Magda.

Ho hem passat molt bé!!! Visca la Mercè!!!


Divendres, els dos grups de la TVA hem sortit a gaudir de la Festa Major de Barcelona, les Festes de la Mercè, acompanyats de dues practicants (la Marta i la Marina) del Col·legi St Ignasi de Sarrià. Des de Drassanes visitant l'exposició de gegants de la ciutat al Museu Marítim, passant per les Rambles plenes de dibuixants i artistes i caminant per la plaça de la Catedral i els seus escenaris i ambient festiu. 
Finalment hem arribat a la Plaça Reial, on com cada any i ja és tradició, hem anat a dinar al Bar Canarias del Senyor Manel, qui sempre ens rep content i amb els braços oberts. I a qui li hem fet un petit obsequi del taller de ceràmica.
També vam poder arrodonir el dia celebrant l'aniversari de la nostra companya Laura!!

Que bé ens ho hem passat, Visca la Mercè!!!

 


Comentaris