Passa al contingut principal

IV Cursa Orientació Inclusiva Les Corts-Sarrià

   El passat dimecres 24 d'octubre, la Sofia i el Gregori, del grup de Primària, i la Maria i l'Álvaro, del grup de la Secundària, van participar a la 4a edició de la Cursa d'Orientació Inclusiva organitzada pel districte de Les Corts i el de Sarrià conjuntament amb l'associació esportiva JocViu.

Les jornades, amb l'esperit inclusiu de poder realitzar activitats esportives entre alumnes d'escoles ordinàries i d'educació especial que comparteixin espais i dinàmiques amb igualtats d'oportunitats i potenciant la relació i cooperació entre ells, es van dur a terme enguany als Jardins de la Maternitat.

Es van fer grups mixtes amb alumnes de les escoles Orlandai i Duràn i Bas amb alumnes de les escoles d'educació especial Guru, Pedralbes, Paideia, Fàsia, Esclat i els nostres participants de Moragas, on cadascú va participar en un grup diferent per realitzar la cursa.
Els grups havien de seguir les indicacions d'un plànol que entre tots els alumnes interpretaven i seguien per anar assolint les 12 fites o punts de registre on havien de validar la tarja-xip.

Ha estat una cursa molt engrescadora, on han gaudit molt de la participació i de haver pogut finalitzar amb èxit gràcies a la col·laboració en equip de tots els participants.

L'Associació esportiva Joc Viu va dinamitzar amb activitats de lleure i cooperació, potenciant la relació entre els alumnes participants, tant abans de començar la cursa com a mida que anaven finalitzant-la els diferents grups.

Tots els participants van rebre una samarreta de les jornades, així com un bon esmorzar amb fruita i aigua per recuperar forces, així com un clauer d'obsequi molt bonic fet a mà, realitzat pels usuaris del Centre Ocupacional Les Corts.

Esperem podem participar el curs vinent a les 5a Jornada!

Equip de Primària i Secundària










Comentaris