Passa al contingut principal

Tema TVA: SERVEIS COMUNITARIS - EL TRAMAquest tercer trimestre dins del tema dels Serveis Comunitaris hem treballat els transports públics i ens hem centrat en el Trambaix.  Ho hem après a  les assemblees i a classe i per acabar hem fet una visita que  els alumnes ens expliquen:
EL DIVENDRES 3 DE MAIG LES TVAS VAM FER UNA SORTIDA  PER ANAR A VISITAR LES COTXERES DEL TRAMBAIX. VAM ANAR AMB L’AUTOBÚS DEL BARRI FINS LA DIAGONAL I DESPRÉS VAM AGAFAR LA LINIA T2 DEL TRAM QUE ENS PORTAVA FINS SANT JOAN DESPI.
QUAN VAM ARRIBAR A LES INSTAL.LACIONS DEL TRAM ENS ESPERAVA LA MARINA QUE ENS VA FER DE GUIA DURANT LA VISITA.
PRIMER VAM VEURE UN VIDEO DE PRESENTACIÓ PER CONÈIXER QUINES SÓN LES LINIES DEL TRAMBAIX  I LES DEL TRAMBESÓS.
DESPRÉS VAM PODER VEURE A TRAVÉS D’UN VIDRE LA SALA DE CONTROL. VAM QUEDAR MOLT IMPRESSIONATS EN VEURE TOTES LES PANTALLES QUE CONTROLEN LES CÀMERES  DELS TRAMVIES I DE LES PARADES.
TOT SEGUIT VAM VISITAR EL TALLER  ON ARREGLEN ELS TRAMVIES. TAMBÉ VAM VEURE UNA MÀQUINA QUE SERVIA PER POLIR LES RODES.
DESPRÉS VAM SORTIR A LES COTXERES I VAM PUJAR A UN TRAMVIA PER VEURE COM ÉS PER DINS. ENS VAN EXPLICAR COSES MOLT INTERESSANTS COM PER EXEMPLE QUE HI HA UN BOTÓ PER PODER TRUCAR QUAN TENS UNA EMERGÈNCIA. TAMBÉ VAM VEURE LA CABINA DEL CONDUCTOR PER DINS.
TOT I QUE VA PLOURE DURANT TOT EL MATÍ A GOTS I BARRALS ENS VA AGRADAR MOLT FER LA VISITA  PER ACABAR EL TEMA QUE HEM ESTAT ESTUDIANT AQUEST CURS!!

Comentaris