Passa al contingut principal

La Mercè 2019

Com cada any tots els grups de l'escola celebrem que arriben les festes de la Mercè a la nostra ciutat. El grup del GAE1 vam fer una Festa Major al gimnàs: vam ballar, amb la música de la Trinca, amb el capgros i el gegant que vam fer a la classe.
Els dos són conductors dels FCG. Perquè aquest any el grup estem treballant els transports. Ens ho vam passar molt bé i gaudir moltíssim de fer el "ximple"!
Visca la Mercè!!!


I com ja és tradició, els grups de la primària, secundària i TVA hem fet la sortida per gaudir de les festes de la Mercè. Els més grans hi vam anar el divendres dia 20 de setembre i els més joves aquest dilluns dia 23. Us ho expliquem a continuació:


Els nois i noies de primària (cicle superior) i secundària hem anat aquest dilluns al Pati Manning, a veure tots els gegants que participen a les festes de la Mercè.
Hem fet ús dels transports públics per anar-hi, agafant l'autobús (68) i els ferrocarrils fins a la parada de Plaça Catalunya.
Un cop al Pati Manning, hem pogut gaudir de tots els gegants, i ens va agradar poder-los veure de tant a prop. També hem pogut conèixer un nou gegant, en NORMAG, el primer amb discapacitat intel·lectual de Catalunya!
Després de la visita, hem anat a la Plaça de Joan Coromines, a fer un aperitiu i hem pogut gaudir del pícnic que ens ha preparat la nostra cuinera Magda.

Ho hem passat molt bé!!! Visca la Mercè!!!

Divendres passat, els dos grups de la TVA va sortir a gaudir de la Festa Major de Barcelona, les Festes de la Mercè. Sortint del metro L3 a la parada Liceu, ens vam trobar al nostre amic i ex-alumne Quim Jané, ens va explicar que treballa a la Plaça Reial i es va voler fer una foto amb nosaltres. Passejant per les Rambles plenes de floristeries i caminant pel Carrer Ferran fins a la Plaça Sant Jaume, vam anar a veure els gegants de la ciutat i del pi, i tot el seguici, al mateix Ajuntament de Barcelona!
Finalment hem anat cap a la Plaça Reial, on com cada any i ja és tradició, hem anat a dinar al Bar Canarias del Senyor Manel, qui sempre ens rep content i amb els braços oberts. I a qui li hem fet un petit obsequi del taller de cuina.

Que bé ens ho hem passat, Visca la Mercè!!!

Comentaris