Passa al contingut principal

I CURSA D'ORIENTACIÓ INCLUSIVA PER PERSONES ADULTES

El passat divendres 15 de novembre, el grup de la TVA2 vam participar a la 1a edició de la Cursa d'orientació inclusiva per a persones adultes al Parc de Collserola, organitzada pels districtes de les Corts i de Sarrià-Sant Gervasi, amb la col·laboració de les associacions Joc Viu, Nova Fita i Associació Esportiva BCN.

Es van fer equips mixtes amb estudiants de quatre centres formatius dels districtes: Salesians de Sarrià, Jesuïtes de Sarrià-Sant Ignasi, l'Escola Pia Sarrià-Calassanç i CET10 amb participants dels centres ocupacionals CO Aspasim, CO Pedralbes, Fundació Canigó, Fundació Estimia, Fundació Taes, CO les Corts, CO Paideia, TO Ariadna i els nostres participants de Moragas. Els equips han estat formats per una persona amb diversitat funcional i un altre dels centres formatius. 
Les parelles havien de seguir les indicacions d'un plànol que interpretaven i seguien per anar assolint les fites o punts de registre on havien de validar la tarja-xip.

Ha estat una cursa fantàstica, on han gaudit molt de la participació i d'haver pogut finalitzar amb èxit la cursa! A més a més, de retrobar-nos amb ex-alumnes de l'escola, el Xavi i la Marta, amb qui vam compartir una bona xerrada.

L'associació esportiva Joc Viu va dinamitzar amb activitats de lleure i cooperació, potenciant la relació entre els alumnes participants, tant abans de començar la cursa com a mida que anaven finalitzant-la els diferents grups.

Tots els participants van rebre una bossa com a record de les jornades, així com una fruita i aigua per recuperar forces.

Equip TVA


Comentaris