Passa al contingut principal

El GAE 1 i els transports

  Els nois del GAE1 al llarg del curs treballem "Els transports" i durant el primer trimestre vam començar amb els transports terrestres.

  
  El primer que vam fer va ser decorar la classe de tardor amb un gran mural on hem dibuixat una carretera per on va un autobús que ens porta cap a l'escola. A la carretera hi ha senyals de trànsit, pas de vianants, arbres i també ens acompanyen alguns mestres en bici, moto o corrent.
Ens ha quedat molt xulo!











  A l'aula vam participar de projeccions que simulaven que nosaltres portàvem un cotxe  o una moto. Això ens agrada molt perquè el moviment i el soroll de la projecció ens fa viure aquest simulacre com si fos de veritat.



  En Juanma, que té una moto molt gran i xula, la va portar un dia a l'escola i tots vàrem poder pujar. Primer ens vam posar el casc i la jaqueta de motorista, la seguretat davant de tot! Estàvem tots súper guapos i molt emocionats!



  També vàrem poder pujar a un taxi. El pare de l'Eric en té un i li vam demanar que un dia el portés a escola. Tots vàrem poder pujar i mirar com és per dins i per fora. Va ser divertit!



  Com a cloenda dels transports terrestres, hem sortit un matí. Ens agrada molt sortir de l'escola per veure i viure coses noves, i per primera vegada, hem fet una sortida en transport públic. Primer vam agafar el bus del Barri 113 (el “busito”) i després el Tram. Vàrem pujar molt contents i cadascun va introduir la seva targeta de viatge, és una mica complicat, sobretot al tramvia perquè estava en moviment,  per això  alguns van necessitar una miqueta d'ajuda dels mestres. Una vegada asseguts, vam gaudir d'anar mirant per la finestra i sentir el vaivé.


  A la tornada vàrem baixar a la parada de Palau Reial i vam passar una bona estona dins dels Jardins de Pedralbes, on vam fer un aperitiu i vam jugar a pilota, corrents o als gronxadors. Vam gaudir molt!




















  Ens agraden tant els transports que  hem fet  un “Bus School” molt gran a les portes de la nostra classe. Anem tots dins d'ell molt contents, amb el Nacho de conductor, gaudint d'aquest curs escolar.


Encara ens queden moltes experiències per viure!

Equip GAE1

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada