Passa al contingut principal

Receptari Inclusiu - Posa't el Davantal !

Com la majoria sabeu aquest any a l'escola hem apostat per un projecte que ens fa especial il·lusió que s'hagi pogut publicar: el "RECEPTARI INCLUSIU: POSA'T EL DAVANTAL!"

Partint de les receptes adaptades que fem servir al Taller de Cuina els noi/es de la Transició a la Vida Adulta, més les receptes que de manera altruista ens han cedit cuiners reconeguts com la Carme Ruscalleda (autora també del pròleg), els Hermanos Torres, en Christian Escribà, l'Albert Adrià, la Fina Puigdevall, els xefs del Restaurant Disfrutar i en Fran López, hem fet un recull de 28 receptes presentades pels nostres alumnes per estacions, amb diferents graus de dificultat i totes adaptades amb llenguatge senzill i pictogrames ARASAAC. A més, compta amb audiodescripció gràcies a la tecnologia Wheris per persones de baixa visió.

A més de servir per finançar la renovació de l'aula de cuina dels alumnes del Trànsit a la Vida Adulta, volem fer difusió d'una bona eina per apropar la cuina de manera inclusiva, a quants més sectors de població millor! Us l'obsequiem amb la compra d'un davantal dissenyat pels nostres alumnes i serigrafiat pels treballadors del Taller Moragas.
Ha tingut molt bona rebuda, i ja hem venut gairebé tots els exemplars!!! En vam fer una tirada de mil exemplars amb l'ajuda del Districte de les Corts, Mercats de Barcelona i de l'Impremta Municipal.

A continuació compartim els diferents enllaços de les presentacions que ja s'han fet, articles en premsa i les nostres xarxes per tal que pugueu estar informats del Receptari Inclusiu.



I a continuació dos vídeos curts de la presentació que vam poder fer el dia 9 d'octubre al Mercat de les Corts, acompanyats dels xefs Hermanos Torres. Va ser tota una experiència inoblidable!!!


Podeu trobar informació dels punts de venda o distribució a les xarxes socials de l'escola, en aquest mail o al telèfon de l'escola.

Comentaris