Passa al contingut principal

La Mercè 2020!

Enguany hem celebrat les festes de la Mercè a l'escola, hem parlat, vist i escoltat la festa amb una bonica presentació powerpoint que us afegim a continuació perquè la pogueu tornar a veure des de casa, i alguns vídeos que ens agrada molt veure per anticipar la festa a l'aula.

DESCARREGAR

DESCARGAR

També els grups del GAE1 i de la TVA us expliquem com ho hem celebrat amb cada grup respectiavament:

El GAE1 hem celebrat la nostra festa particular de la Mercè. Aquesta setmana hem tingut molta feina pintant i preparant el nostre Cap Gros: el “Mascareto Enfadat”. Està fart de portar la mascareta tot el dia, com la majoria de nosaltres, alumnes i professors de l’escola. Al final l´hem fet tant enfadat que sembla un dibuix animat japonès.

El dia abans de la Mercè, la tarda del dimecres, vam muntar una GRAN festa major a l’aula. Amb el cap gros, els globus i una música molt alegre vam moure el cos i a ballar. Fent la conga i fent rotllanes. Quina festassa!

Hem gaudit moltíssim. Als nois i noia del GAE 1 ens agrada molt la gresca.

Visca la Mercè!!                                                                                                         Equip GAE1



 La TVA hem treballat no només la lectoescriptura a classe sobre la Mercè, sinó que hem estudiat els diferents cartells d'aquesta Festa Major, creats pels dissenyadors i il·lustradors de Reskate Studio, amb un estil modernista molt contemporani, que hem reinterpretat amb una sessió creativa d'allò més divertida!

Us agraden els nostres cartells?

Que acabeu de passar aquest cap de setmana, molt bona Festa Major de Barcelona!


Comentaris