Passa al contingut principal

MERCÈ 2021

Un curs més han arribat les festes de la Mercè a la nostra ciutat! 

Des de les diferents àrees de treball hem viscut la nostra particular "Mercè" a l'escola, veient vídeos i llibres, explicant contes,...

A plàstica el GAE1 ha creat el seu propi capgros, el "Capità GaeMarea" i han fet la seva petita festa a la classe, les TVA's han treballat l'autora del cartell d'aquest any, la Malika Favre, i han creat la seva pròpia versió del mateix, altres grups també han fet servir l'experimentació, la pintura i l'ús de les noves tecnologies, entre d'altres, com a suports per aprofundir en la festa.

Hem elaborat també un Powepoint molt atractiu pels alumnes, on han pogut identificar i visualitzar els continguts més importants de la nostra festa major i on no podien faltar els gegants, capgrossos i bèsties, al final del post us deixem l'enllaç al fitxer perquè ho pogueu veure o descarregar també a casa.

A continuació us presentem un recull de fotos, on volem plasmar, com hem anat explicant, les diferents formes de viure i treballar la festa per parts dels diversos grups tot aprenent i gaudint d'aquestes estones.

Molt bona Mercè a tothom!!


























DESCARREGAR







Comentaris