Passa al contingut principal

El "Màster Chef" del GAE1

Als alumnes del GAE1 ens agrada molt menjar, per això ens ho passem molt bé els divendres al mati realitzant l'activitat de manipulació d'aliments. Es el nostre moment “MàsterChef Junior” particular.

Cada sessió és diferent i motivadora. Elaborem diferents plats o batuts de fruites, que estan boníssims, per després poder-nos-els menjar a l'hora d'esmorzar.

Amb aquesta motivació estem tots ben asseguts tota la sessió, que dura més d'una hora! Mantenim l'atenció mentre manipulem els aliments o observem com ho fa el nostre company, ja que anem treballant un per un, treballant també l'espera i el respecte vers els torns.

És una activitat que ens encanta i ens deixa encantats!

Per seguir la recepta, tenim la feina ben estructurada de manera seqüencial, així que per exemple, quan fem batuts:

PAS 1: Pelem la fruita.


PAS 2. Tallem la fruita a trossets.


PAS 3. La posem dins la batedora.


PAS 4. Activem la batedora. Ens agrada molt fer-ho!



PAS 5. I finalment, ens ho menjem!


Aquest curs hem començat a realitzar l'activitat acompanyats dels pictogrames. Aquests ens ajuden a orientar-nos en el passos i accions que hem de fer. Cada vegada ens en sortim millor amb els aquestes pautes visuals, a mes de les consignes verbals de les mestres.



Com que som molt llaminers també ens agrada fer croissants, creps, entrepans o gofres farcits de melmelades o xocolata. Cadascú tria el que es vol untar i s'obre el pot corresponent. De vegades ens consta una mica però finalment ho aconseguim!

Tenir una bona motivació ens ajuda a treballar i aprendre moltes coses importants i necessàries com  l'espera, l'atenció, la coordinació, les habilitats motrius necessàries per posar-se i treure el davantal, fer servir els diversos estris de cuina i practicar l'ordre i neteja de tots el que hem fet servir. I tot això, gaudint del benestar que ens genera una feina atractiva i compartida amb els companys i mestres del grup. 

Des de l'equip de mestres ja estem pensant receptes noves per poder realitzar, les quals de ben segur farem amb molta il·lusió i amor.

Equip del GAE 1

 

 

 

 

Comentaris