Passa al contingut principal

HEM ANAT DE COLÒNIES!

Estem molt contents perquè enguany... hem pogut tornar a gaudir de les colònies amb els companys d'escola!

Aquesta setmana, els grups de Cicle Superior, Secundària, GAE1 i GAE2, hem marxat uns dies de colònies a ‘’El Bosc de la Massana’’, a Vilablareix, Girona.


Vam anar amb autocar tots junts, un cop a la casa ens vam instal·lar a les habitacions i desprès de dinar vam poder gaudir dels exteriors de la casa, amb jocs i pilotes, compartint temps i riures amb companys i professors.


A la nit vam sopar tots plegats, alguns valents van agafar les llanternes per sortir a fer un "joc de nit" i després vam fer "discoteca" per ballar fins tard, tot i el cansament alguns no volíem anar a dormir!

El segon dia, després de fer els hàbits d'higiene i esmorzar, vam deixar les maletes fetes i les habitacions recollides. Passejades pel bosquet, jugar amb els companys... i després un aperitiu!

Després de dinar ens vam acomiadar de la casa per anar cap a l'escola. A la tornada el cansament va fer dormir la migdiada a més d'un!


Han estat dos dies plens d'emocions, vivències i rialles, on hem gaudit de la natura amb els companys i mestres de l'escola, en un ambient nou, fora de les nostres rutines de cada dia. Ja tenim ganes de les colònies de l'any vinent!


Us deixem amb aquest vídeo, un recull de fotos de les nostres vivències al Bosc de la Massana. Esperem que us agradi!



Grups Cicle Superior, Secundària, GAE1 i GAE2



Comentaris