Passa al contingut principal

REM AL CANAL OLÍMPIC 22'-23'

Aquest mes d'octubre els alumnes de la TVA i enguany també de la secundària, han participat de l'activitat esportiva de rem al Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels. Aquest curs hem pogut organitzar dues sessions, els dies 20 i 27 d'octubre.

L'activitat de rem és una pràctica esportiva en entorns naturals que resulta molt motivadora pels alumnes i que permet realitzar un treball important en quant a l'autonomia, relacionada amb el desenvolupament personal al mateix temps que tenim cura del nostre cos i fem salut. L'entorn natural que ens proporciona aquesta activitat també ens permet experimentar les sensacions que ens dona fer esport a l'aire lliure i és molt bonic veure com, tot plegat, fa que els alumnes gaudeixin molt d'aquestes estones al canal.

Aquest curs s'han iniciat en l'activitat la Sofia, el Gregori, el Bernat i el Javier de la secundària, hem pogut realitzar alguna sessió prèvia, tant a les classes d'educació física com el primer dia en el Canal Olímpic abans de pujar a les embarcacions, pels alumnes de la TVA també s'han realitzat les prèvies a l'escola i al Canal i han continuat progressant positivament.

Els alumnes que ja coneixen aquest esport, així com els nous alumnes, s'inicien o continuen avançant en la tècnica del rem i de l'orientació al canal, ho fan acompanyats per un professional en embarcacions caiac 2 (K2) i alguns alumnes en parelles també en K2. Es desplacen amb consignes concretes donades pels monitors/-es de l'activitat, aquest curs han estat la Susana i la Lurdes, ja que el nostre estimat Josean no ens ha pogut acompanyar en aquestes sessions, això sí el vam poder veure a la primera sessió i el vam saludar! 

Tots s'esforcen molt i gaudeixen de l'activitat sentint-se molt realitzats!

A continuació us deixem un petit recull de fotos que esperem us agradi i us apropin una mica més a aquesta activitat!Comentaris