Passa al contingut principal

VI Generador Solidari de Les Corts


 Avui hem passat tot el matí al VI Generador Solidari a la plaça de les Ceràmiques Vicens al Barri de les Corts, juntament amb els nostres companys de projecte artístic Dialògiques, el Víctor, l'Anna, l'Oriol i la Berta d'Experimentem amb l'art (EART).

 Els nostres alumnes de la TVA, la Carla i el Francesc han pogut explicar a tothom que s'apropava a la nostra carpa (amics, familiars i participants) com estan vivint ells el projecte, què és el que més els agrada del que estem treballant... i també hem explicat la nostra escola i els tallers que hi fem.

  A més de les inscripcions a les activitats i el bar solidari, els participants podien col·laborar comprant els nostres cors de ceràmica i entrar en el sorteig d'unes litografies precioses aportades per EART.

Ha estat una jornada fantàstica, hem gaudit molt de totes les activitats que s'han dut a terme i sobretot volem agrair al Districte de les Corts per fer beneficiari al projecte conjunt Escola Moragas-EART de la recaudació del Generador Solidari d'enguany! 

Comentaris