Passa al contingut principal

Fira i Graduació 14-15

   Mentre els grups del Cicle Inicial, Primària i GAE1, mostraven des de les aules els projectes més importants del curs a les famílies que van poder venir, els nois i noies de la Secundària, del GAE2 i la TVA feien la Fira anual de l'escola, on es posen a la venda tots els treballs realitzats als diferents tallers amb molta dedicació durant tot el curs.
   Enguany però, i creiem que per primer cop en la història de l'escola, la Fira i la Graduació han estat passades per aigua, però malgrat les inclemències del temps, hem pogut gaudir d'un gran dia, com ja ens teniu acostumats venent molt i rebent elogis per tota la feina feta.
   Vam fer de forma atípica la Fira al gimnàs, ens vam ubicar a l'espai per grups als laterals i al final hi havia la mostra de les feines fetes al projecte de la TVA2 "Dialògiques" amb l'artista que ha treballat amb nosaltres aquest curs, la Berta i els companys d'Experimentem amb l'art Oriol i Víctor, per compartir amb tothom el treball realitzat.

   Un cop finalitzada la Fira vam poder assistir a l'acte de Graduació dels 4 alumnes de l'escola que han finalitzat els seus estudis al centre.
   Atípicament també, la vam fer al menjador de l'escola, i va ser un acte molt solemne i ple d'emocions pel moment tant important que és la fi de l'etapa escolar i el pas a una de nova.

   Desitgem, de tot cor, a la Jana, l'Omar Lluís, el Xavi i la Lorena, que tinguin molta sort en el futur, que siguin molt feliços i que ens vinguin a veure ben aviat!

A continuació teniu el vídeo recull d'aquest dia tant especial, esperem us agradi:

Comentaris