Passa al contingut principal

Homenatge a les Entitats - 75è Aniversari de l'Escola Moragas

Molt Bona tarda a tothom!

Ens sentim molt afortunats de treballar a Moragas. Un centre que ve de molt lluny i que volem anar molt lluny. El Dr. Moragas (agraïment  a dues filles del Dr. Esther i Agnès , gràcies per si aquí i a la Laura; tot un referent per a tots nosaltres, la teva presència dona consistència a la nostra identitat,ens connectes amb les essències!) deia,  la va fundar l’any 1940.  A casa seva! Això és un fet que explica alguns dels valors presents des dels seus inicis i que encara perduren avui (familiaritat, vincles afectius, personalització, humanisme,  autenticitat, realisme, aprenentatges vivenciats, l’alegria, activitats amb sentit, compromís, acolliment, normalització, integració, cooperació.......). Aquests valors son un excel·lent caldo de cultiu, fonamentals,per acompanyar als nostres alumnes en la gran aventura que és EL CRÉIXER! Els alumnes, (Joan, Marc, Francesc, Gregori, que avui representeu aquí  + de 7 dècades, sou/heu estat  la autèntica raó de ser de tots nosaltres!!
Ens heu aportat tant!!
75 anys, aviat està dit, però impacta, oi? I és per això que la volem fer ben grossa!!

1.- Exposició a la seu del Districte –gener/febrer-
2.- Acte Institucional al salo de 100 de la ciutat (@ a l’alcaldia) (ja vàrem celebrar el 50`aniversari!)–Abril-
3.- Festa a l’escola i al Jardí del Tarongers (casa Bartomeu), amb un berenar/ sopar i un concert de les “músiques de Moragas”: Sant Jordi, els pastorets, carnestoltes,  la Maria castanya, Sant Nicolau,...). Hi estan/esteu convidats totes aquelles persones amb les que hem fet camí junts durant tots aquests anys!!) –Juny-

I per acabar, a mes de felicitar  a les entitats que també celebreu aniversari, (un a menció especial al Centre d’Higiene Mental; una forta abraçada a l’Àurea), volem agrair al Districte la complicitat amb la que sempre ha actuat amb nosaltres, amb el nostre col·lectiu!.  Des de els tècnics del IMD (En Gabi, la nostra estimada Yolanda,..), fins els diferents regidors/es (Miquel Llongueras, Jordi Hereu, Montse Sánchez i  Antoni Vives (impulsor del 20+20+20). A la nova regidora, Laura: benvinguda al districte de Les corts!! Constataràs que som un districte intens, dinàmic, compromès,..),  passant per consellers i conselleres, tècnics i administratius, que sempre heu mostrat simpatia i  complicitat amb l’escola!!

En nom de tota la comunitat educativa de Moragas,
Moltes, moltes gràcies!!

Ah! I us esperem en els diferents actes que anirem anunciant oportunament .
I per acabar, volem donar les gràcies a l’Ada Colau, que amb l’agenda atapeïda que té, (tema IBI, Acolliment als Refugiats, normativa hotels,i tantes coses més..... ), hagi donat importància a l’acte d’avui i hagi vingut a compartir amb tots nosaltres!

 Jordi Lobo
En nom de l’Escola Moragas Barcelona 11 /10 /15

Comentaris