Passa al contingut principal

Feliç 75è aniversari!


Benvolgudes famílies, alumnes, mestres, amics i tots els qui heu compartit en algun moment alguna experiència a l'Escola Moragas:

Ha estat un dia molt especial per nosaltres, i és que avui, 4 de novembre de 2015, fa 75 anys que l'escola va ser fundada i vam començar un camí que ens ha portat fins aquí i que de ben segur seguirà molts més anys. I és clar, com a dia important que és, ho hem celebrat tot el que hem pogut, vestits de blau amb la nostra samarreta nova del 75è aniversari i fent activitats festives tots plegats.

Durant el matí hem guarnit l'escola per l'ocasió, i a més, els més grans de la TVA, han preparat una sorpresa per berenar tots junts!


A les 12h, ens hem reunit tots al jardí i hem menjat un aperitiu boníssim per començar a fer boca.


Per la tarda, ens hem reunit tots al gimnàs i hem muntat un pastís de cartró, que cada grup havia preparat a l'aula per separat. Ens ha quedat molt bonic, tots ens hi hem volgut fer fotos, mestres i tot!!! El podreu venir a veure durant aquests dies a l'entrada de l'escola.



I una de les coses més esperades per tots, ha estat poder veure plegats el vídeo que durant uns dies hem estat grabant a l'escola, amb la gran feina de la Miriam i el Fede (Atelier Esdeveniments). Nois, gràcies per la vostra sensibilitat i complicitat mostrada en tot moment, ha estat un plaer treballar junts.

Al vídeo us volem mostrar, amb la participació de tots els nois, paraules amb significat, valors, continguts... que defineixen la nostra manera d'entendre l'educació, com som i com ho fem. Creiem que reflexa l'essència de l'Escola Moragas, esperem que us emocioni i el gaudiu tant com nosaltres fent-lo per tots vosaltres!


Finalment, per acabar aquest dia festiu i tant carregat d'emocions, hem berenat tots plegats el pastís de pa de pessic de llimona amb crema de vainilla, que han fet els nois i noies de la TVA, i també, hem preparat un tastet sorpresa per tots els familiars, amics, acompanyants i transportistes que venen cada dia a recollir els vostres fills a l'escola.


Ha estat un dia fantàstic, el "tret de sortida" d'un curs ple d'emocions que anirem compartint tots plegats. Feliç aniversari família de l'escola Moragas!


Comentaris

  1. INSUPERABLE!!!!!, UN VIDEO FANTASTIC.
    M'AGRADAT MOLTISSIM, DIGNE DELS MILLORS PROFESIONALS.... ENHORABONA!!! PER EL 75 ANIVERSARI .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!
      Hem gaudit molt pensant-ho, fent-ho i compartint-ho amb vosaltres!

      Elimina
  2. Molt bonic i emotiu!!! Felicitats per la vostra tasca i el vostre aniversari. Gracies per ser com sou.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!
      Feliços de formar part d'una escola com la nostra, amb tants anys d'història.

      Elimina
  3. MOLTES, MOLTES FELICITATS ESCOLA ESTIMADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. aquest any em treballat plegats el projecte Dialògiques
    una proposta col·laborativa entre els dos centres, un experiència molt gratificant: aquest espai híbrid entre centre educatiu i centre de creació!

    moltes felicitats per 75 anys d'història educativa!
    eqip d'Experimentem amb l'Art

    ResponElimina
    Respostes
    1. un gran projecte el que hem fet plegats! encantats de que formeu part de la gran família Moragas.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada