Passa al contingut principal

XXVI Jornada Escolar d'Atletisme. ACELL-Special Olympics

   Un any més, alumnes de l'escola han participat als campionats escolars d'atletisme de Catalunya organitzats per la Federació Catalana d'Esports per a disminuïts psíquics ACELL.

   El passat 4 de maig, l'equip d'atletisme de l'escola conformat per atletes del GAE-2, Primària, Secundària i TVAs van poder participar i gaudir de les jornades esportives a les instal·lacions de l'Estadi Municipal la Bòbila a Gavà.


   Aquestes jornades, a les que participem des de fa molts anys, són una oportunitat pels nois de viure una autèntica competició a nivell esportiu: nervis, desitjos i grans resultats resumeixen lo bonic que ha estat veure el gran esperit d'equip i de superació en cadascun dels atletes, per ells és molt gratificant el poder participar, independentment dels resultats assolits, que a més a més han estat molt i molt bons.


Un total de 19 participants han competit en un total d'11 proves diferents entre curses i concursos: curses de 100m, 80m, 60m, 60m assistits i 25m, consursos de llançament de pes, llançament de softball i salt de llargada.


               

  Medaller  Escola Moragas 2016

        Medalles d'or:  6
        Medalles d'argent: 9
        Medalles de bronze: 8
        Medalles de participació: 10

        TOTAL: 33 MEDALLES

   Ha estat un plaer per l'equip compartir aquests moments tan intensos amb els atletes més entregats del món de l'atletisme. Gràcies a tots, atletes i famílies!!



Comentaris

  1. Fantastics atletes!!!, un dia inmemorable....felicitats " CAMPIONS".👏👏👏😘😘

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada