Passa al contingut principal

Cloenda Actes 75è aniversari

  A finals del curs passat, el dissabte 18 de juny vàrem celebrar l'acte de cloenda de la celebració del 75è aniversari de la  fundació de la nostra escola pel Dr. Jeroni de Moragas l'any 1940.

  Vam convidar a totes aquelles persones que han estat companys d'aquest apassionant viatge: alumnes i ex-alumnes, professors i ex-professionals, amics d'altres escoles, d'entitats amigues, membres de l'administració i familiars del Dr. Moragas.

  Tot i les amenaces de pluja va ser un vespre molt especial!
  En primer lloc vam gaudir d'un concert de piano i violoncel a la sala Vila-Arrufat de Can Bartomeu (Jardí dels tarongers) de les músiques significatives que han anat teixint actes, festes i celebracions durant tots aquests anys!! Cançons de tardor, Pastorets, Santa Cecília, Sant Nicolau, Nadal, Carnestoltes... nois, pares i mestres de totes les èpoques ens vam emocionar reconeixent les peces tan representatives per tots nosaltres.
  Seguidament vàrem fer un enlairament de 75 globus de colors al jardí dels Tarongers per celebrar la festa i recordar aquelles persones importants i significatives que ja no hi són (especialment el Dr. Moragas i qui fou directora i referent durant molts anys per a molts de nosaltres, na Núria Obiols).
  A continuació vàrem fer el berenar-sopar als jardins de l'escola i, no podia faltar, "discoteca" al gimnàs del centre. El sopar va acabar amb un gran pastís i amb uns parlaments molt sentits de professionals, ex professionals, algun alumne i un dels fills del Dr. Moragas.

Tot plegat una festa molt emotiva, en la que vam compartir records i vivències, en la que els ex alumnes i ex professionals varen poder retrobar aquell sentiment tant gratificant i consistent, com és el sentiment de pertinença a l'escola Moragas, i que ens va transmetre energia, il·lusió i coratge per donar el  tret de sortida cap al centenari!!



Comentaris