Passa al contingut principal

La Mercè 2016!

Enguany 4 grups de l'escola hem pogut gaudir de les festes de la Mercè. Cada grup ho ha fet d'una manera diferent, segons edat i interessos i us ho expliquem a continuació:


  * Dijous 22 el grup de la Primària va anar al Museu Marítim de les Drassanes de Barcelona, a veure tots els gegants que participen de la Mercè, la nostra Festa Major. Ens va agradar molt veure'ls de tant a prop!

El senyor Francesc ens va ensenyar com era un gegant per dins i ens va donar a tots un obsequi, uns dibuixos per pintar i el cartell de tots els gegants. Ho vam passar molt bé!



  * Divendres 23 les noies del grup de la Secundària també va voler gaudir d'un dia de sortida pel centre de Barcelona per viure l'ambient de Festa Major.

Després de treballar-ho a l'aula durant la setmana, van poder veure en directe els gegants de Barcelona, en Jaume, la Violant, l'Elisenda i en Mustafà, que són els preferits, plantats al Palau de la Virreina  i també les bèsties de foc, al pati de l'Ajuntament.

Finalment, van compartir el dinar amb els grups de les TVAs. Els va fer molta il·lusió veure que ja comencen a ser de les "grans" de l'escola.



  * També els dos grups de la TVA va sortir divendres per la Festa Major, i va anar a la Plaça Sant Jaume, a l'Ajuntament de Barcelona, a veure l'exposició de dracs i bèsties de foc de tots els barris de la ciutat. També vam passejar pel barri gòtic gaudint de l'ambient de festa i finalment vam anar al Palau de la Virreina a veure els gegants de la nostra ciutat.
   Durant part de la sortida ens van acompanyar la Fina i la Rosario, mestres de l'escola, a qui ens va fer molta il·lusió de retrobar, i finalment vam anar a dinar a la Plaça Reial, al Bar Canarias del Senyor Manel, que sempre ens reben molt contents i ja fa molts anys que els diferents grups en som clients!



Desitgem que igual que nosaltres hàgiu tingut una molt bona Festa de la Mercè!!!




Comentaris

  1. Quienes fotos mes boniques!, que feliços es veuen...... Enhorabona! Es fotògraf , per immortalitat aquestes imatges, parlen per si soles.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada