Passa al contingut principal

Setmana Cultural: Gaudí i el Modernisme

Durant la setmana del 27 al 31 de Març, els grups de TVA1 i TVA2 com cada any, vam canviar les classe i tallers habituals per celebrar la Setmana Cultural.

Enguany, l'hem dedicat a l’Arquitecte Antoni Gaudí i el Modernisme

Vam començar fent un TRENCADÍS de paper al gran mural que fem a l'epai del menjador i que hem anat construint amb un recull de materials treballats i les fotos de les activitats que hem anat fent al llarg de la setmana:

Hem anat a visitar la Sagrada Família i el Parc Güell per poder conèixer i endinsar-nos a l'arquitectura de Gaudí. Durant la visita els nois/es van poder fer fotografies dels vitralls, animals, arbres i boscos que cadascú imaginava. Al Parc Güell ens vam quedar impressionats de les grans columnes i els trencadissos dels bancs. També ens em fet una fotografia de grup amb el drac.

A més, ens va encantar poder dinar un dia a un Pans & Company i l'altre de pícnic al jardins del Parc Güell.

També, com cada any:

-Han participat d'un taller de creació, enguany han pintat una escultura de guix de la Sagrada Família "estil Gaudí".

-Hem confeccionat diverses fitxes de treball que ens han permès aprofundir en la vida de l'arquitecte, així com conèixer les seves principals obres.

-Les hem vivenciat fent Expressió corporal amb l'Elo, tot representant els elements naturals més rellevants de Gaudí.

-Hem assistit a l'Audició d’un recull de músiques modernistes de l'època i vam cantar tots junt una cançó dedicada a en Gaudí al so d'un ukelele tocat per la Isa.


Després de tanta feina, divendres vam donar per finalitzada la setmana cultural amb una gran foto de grup davant el mural on exposem totes les activitats que hem dut a terme.


UNA SETMANA CULTURAL INOBLIDABLE !!


Comentaris