Passa al contingut principal

Últim dia Segon Trimestre

Un any més arriba el final del segon trimestre i, coincidint amb l'inici de la primavera i l'arribada de la Setmana Santa, els grups de l'escola han realitzat diferents activitats per celebrar-ho.

Els grups de Cicle Infantil i TVA's, dins del projecte educatiu de padrins i fillols, han fet una plantada, han portat de casa una planta amb flor i amb molta cura i dedicació les han transplantat. Aquest any no ha calgut regar-les perquè es va posar a ploure!!! Les podreu veure a l'entrada de l'escola on sembla s'han adaptat molt bé.
Ha estat molt maco veure com els padrins s'impliquen amb els seus fillols i els ajuden i acompanyen amb molta tendresa en tot el procés.


Els grups de la Secundària i del GAE1 també han realitzat la seva plantada al jardí de l'escola i a la terrasseta del GAE.

GAE 1: Ha anat molt bé i els nois han gaudit molt de l'activitat i del dia tant bonic que ha fet. S'han esforçat molt i han fet una molt bona feina.

Secundària: Aprofitant que estem treballant les plantes a Medi Natural i que realitzem l'activitat de jardineria setmanalment, hem aplicat coneixements i hem deixat el jardí ben florit.
Donem les gràcies a les famílies per la seva col·laboració portant-nos flors i plantes!


També dins de les activitats realitzades aquest fi de trimestre, volem destacar l'elaboració de les Mones de Pasqua que han pogut realitzar els grups de Cicle Infantil, Primària i GAE1 a l'escola per portar a casa. Ha estat una experiència molt motivadora, han pogut fer un tastet de tots els ingredients, i com no, per la mona la xocolata és l'estrella! A més, han quedat molt xules.



El grup del GAE 2 també han fet unes mones molt especials, han preparat unes postres "diferents" pels companys de l'escola i han quedat molt boniques!!!



Per finalitzar també volem explicar-vos que hem fet els alumnes de la TVA per tancar el trimestre, hem anat al Centre Cívic Pere IV de Les Corts a participar d'un taller de cuina dirigit per la cuinera Espe. Hem realitzat la recepta de: Bunyols de Quaresma, ja que tenim aquí la Setmana Santa. N'hem fet de sucre i farcits de xocolata. Ens han quedat boníssims!!!


Mireu què diuen els nois/es:

- Están de muerte! (Ashley)
- Estan molt bons i ens xupem els dits (Francesc)
- M'ha agradat molt l'experiència (Judith)
- Nos han quedado muy bien las bolas (Miguel)
- Al Lluis li han agradat molt els bunyols
- Cocina buñuelos (Pol)
- Bunyols de xocolata xocolata (Ariadna)
- Me ha gustado comer los de chocolate (Helena)
- Me ha gustado ayudar a la cocinera a freír los buñuelos (Jose)

 Agrair especialment al Centre Cívic, a la Sheila i al Lluís, per oferir-nos l'oportunitat de cuinar en aquesta cuina tan fantàstica.





Amb tot això, desitgem que passeu tots una molt bona Setmana Santa!
Descanseu i gaudiu molt del sol, de la primavera i de les seves flors!! I també de la xocolata!

Alumnes i mestres de l'Escola Moragas

Comentaris