Passa al contingut principal

Rem al Canal Olimpic de Catalunya 17-18

  Un curs més els alumnes de la Secundària, les TVAs i alguns alumnes del GAE2 han tornat a realitzar l'activitat esportiva de rem al Canal Olímpic de Catalunya (Castelldefels).

Sempre intentem realitzar aquesta activitat a inicis de curs per tal d'aprofitar el bon temps i enguany hem realitzat 4 sessions a finals de setembre i inici d'octubre.  Hem tingut moltíssima sort podent gaudir de totes les sessions amb molt bona climatologia!!

Aquest curs s'han iniciat a l'activitat el Pablo de la Secundària i la Laura, el Nicolás i el Paco de la TVA1 i, per una altra banda, per l'Ariadna de la TVA2 han estat les seves últimes sessions amb l'escola ja que aquest curs és finalista.

Hem contat amb l'ajuda i el suport del nostre estimat monitor de rem, en Josean, que malgrat el canvi de dia de divendres a dimecres ha volgut estar amb nosaltres. Ha continuat donant les explicacions prèvies a la primera sessió, abans de començar l'activitat,  així com el seguiment dels alumnes, tant de les noves incorporacions com dels més veterans, així com els suports necessaris en cada cas.

Alguns alumnes també han pogut gaudir de l'activitat des d'una vessant més d'experimentació i de sensacions amb el suport dels professionals del centre, amb les embarcacions de 2 persones (K2) o inclús des de la llanxa motora on el Josean i un dels professionals del centre fan el seguiment dinàmic de l'activitat.

Els alumnes més experimentats han continuat progressant positivament en la tècnica del rem i de l'orientació al canal, fent desplaçaments amb consignes concretes donades pel monitor, ja sigui acompanyats (K2) per un professional o per un altre company o  portant tots sols les embarcacions individuals (K1), com és el cas d'alguns alumnes.

Com ja és costum, al finalitzar la darrera sessió ens quedem al restaurant del Canal, on fem un aperitiu i portem el dinar de l'escola per fer una cloenda com cal!

Aquest curs alguns alumnes de la TVA han volgut donar al Josean uns petits detalls escrits i amb dibuixos de l'activitat per donar-li les gràcies pel seu suport i per tot el que els ensenya amb aquest esport, que tant els hi agrada.

Us deixem un recull de fotos i algun petit video perquè ho pogueu gaudir gairebé tant com nosaltres!





Equip IPT Jeroni de Moragas






Comentaris