Passa al contingut principal

Treball del Bosc

   El grup del GAE-1 tenim aquest curs com a centre d'interès La Muntanya.
   Aquest primer trimestre estem  treballant "el bosc":
  Ens agrada molt a la classe estirar-nos al terra i veure projeccions de paisatges de bosc, mentre escoltem el seus sons i toquem pedres, fulles, pinyes i branques dels arbres, per tal de sentir-nos immersos dins del bosc. Per nosaltres són moments molt serens i tranquils on sentim molta pau i benestar.


   Per poder experimentar i viure el bosc de més a prop, vam realitzar una sortida a Collserola.
  Vam anar amb la furgoneta de l'escola fins a Vallvidrera i allí vam fer una excursió per un recorregut molt maco, amb pujades i baixades, escales, racons preciosos i fonts d'aigua. 
  Alguns ens vam animar a córrer i a "fer escalada", altres ens va agradar més estar en un racó asseguts i tranquils, escoltant el vent, observant com es movien les fulles i sentint l'escalfor del sol. 






  Després de caminar vam fer una aturada per fer un bon aperitiu i recuperar forces. A tots els del grup ens agrada molt menjar i encara ho gaudim més si estem a l'aire lliure. Ens ho vam menjar tot  ràpidament i no va quedar res!


Com som alumnes compromesos amb la natura i el medi ambient, vam recollir totes les escombraries i fins i tot les vam poder reciclar en els cubs de brossa pertinent.
Va quedar tot net.
S'ha de respectar la muntanya.






   Ens agrada molt estar tots junts i compartir amb els professors aquests moments tan divertits i entranyables. Viure la natura és per nosaltres molt important i ens fa sentir bé. Ja estem esperant tots la propera sortida, on segur que gaudirem igual o més que en aquesta.
Aquests moments de gaudi són especials i els gaudim tots plegats  perquè els vivim amb passió!



Equip GAE 1

Comentaris