Passa al contingut principal

Fira, Graduació de l'Ariadna i Berenar de l'AMPA

   Ahir dilluns vam començat a celebrar els actes de cloenda d'aquest curs.

  A primera hora de la tarda vam convidar a totes les famílies per participar de "la Fira" que organitzen els grups de la Secundària adaptada, GAE2 i TVAs, on es posen a la venda els treballs que han anat fent durant el curs als diferents tallers: el taller de dibuix, taller de paper, taller d'herbes aromàtiques, taller de ceràmica, taller de teixits, taller de reciclatge i taller de fusteria.
  Va ser tot un èxit d'assistència per part de les famílies i altres convidats amics de l'escola que no fallen mai!

  Els nois i noies van estar a les seves parades contents i il·lusionats de poder compartir amb els pares, germans, tiets i avis l'esforç de tota la feina feta durant el curs. Vam poder fer un bon calaix que de ben segur aprofitarem per les activitats del proper curs.

   Un cop finalitzada la fira, les famílies dels grups de Cicle infantil, Primària i GAE1 van assistir a "la Mostra" organitzada a les diferents aules per compartir amb els seus fills, filles i tutores alguns dels projectes que han treballat durant el curs i veure un recull de fotos de les colònies i de les activitats més representatives del curs.

   Al mateix temps, les families dels grups de la Secundària, GAE2 i TVAs van participar de “la Graduació” de l'alumna finalista d'enguany, l'Ariadna. Va ser un acte molt emotiu i molt solemne. Li vam fer entrega del certificat i de l'orla i vam poder dedicar-li unes paraules tot recordant la trajectòria de l'Ariadna. També vam rebre amb molta emoció l'agraïment per part de la família en acompanyar a la seva filla en el seu creixement durant els anys compartits. Finalment alguns companys més atrevits també van voler acomiadar a l'Ariadna amb bons desitjos de futur.

   Tot seguit l'AMPA, a la pista de l'escola, ens va convidar a tots (familiars, mestres i alumnes), al Berenar de Cloenda. Van fer entrega d'un regal per a l'alumna finalista, d'un llibre i uns retoladors molt especials, que van ser tot un èxit. I finalment, ens van fer entrega a l'escola, de dos gronxadors  nous per al pati, que de ben segur en gaudirem molt tots!

 Moltes gràcies!

Comentaris