Passa al contingut principal

Programa de Consum de Llet i Fruita

  Com alguns ja sabeu, aquest curs l'escola ens vam inscriure al programa escolar de "Pla de Consum de Fruites i Hortalisses" i al "Pla de Consum de Llet" promocionat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

  Es tracta d'uns programes pensats per tal d'incentivar a les escoles els hàbits saludables d'alimentació, promovent el consum de fruites i hortalisses i llet entre els alumnes més joves (fins a 12 anys).

   Des del gener hem rebut 6 entregues mensuals amb 25 racions de fruites i hortalisses de temporada, proporcionades per AFRUCAT (Ass. Empresarial de Fruita de Catalunya) i 2 entregues de Llet Sencera BonArea, amb gots reutilitzables per cada nen, distribuïts per Àrea de Guissona.



  Els alumnes de Cicle Inicial, Primària i GAE1 han fet diverses activitats al voltant de la fruita i hortalisses rebudes mensualment, així com la llet que hem tingut disponible des del març per tal de poder esmorzar o berenar compartint hàbits saludables de consum.

  Així doncs, els nens i nenes de Cicle Infantil i Primària han berenat o esmorzat una ració de llet sencera, alguns en petits tetrabricks i canyeta i d'altres fent ús del got reutilizable i amb una mica de cacao, proporcionat per una família per tal de fer facilitar-ne l'ingesta en alguns casos.





  A més, C.Infantil i el GAE1 han pogut gaudir de fruites de temporada, treballant la tria, el vocabulari, la manipulació d'aliments, la descoberta i acceptació de nous gustos i textures... 
Mireu quins esmorzars i berenars més saludables! 






   Us convidem a continuar aquests bons hàbits, incorporant llet, fruita i hortalisses en la vostra dieta familiar. Ben aviat rebreu els tríptics informatius que ens han facilitat per tal de fer difusió de la campanya escolar. 

Equip Escola Moragas

Comentaris