Passa al contingut principal

Tema TVA - Serveis Sanitaris

Aquest trimestre els grups de la TVA1 i TVA2 seguint amb el tema del curs estem treballant els SERVEIS SANITARIS.
A les assemblees hem estudiat quins són els principals centres que hem d'anar quan tenim un problema de salut o una urgència mèdica com són el CAP i l'HOSPITAL. També hem après a reconèixer els principals espais de cada centre així com els principals professionals mèdics que ens atenen.













El dia 6 de febrer ens van venir a visitar dues infermeres a l'escola per explicar-nos moltes coses de la seva professió així com presentar-nos molts materials sanitaris que utilitzen habitualment amb els pacients.
Aquest cop van ser els alumnes els pacients que van rebre les seves atencions per curar ferides, simular com s'enguixa un braç i com es posa un cabestrell, i fins i tot posar un collarí al coll. Ens ha agradat molt també veure com s'utilitzen d'altres materials i aparells per explorar el coll i les oïdes. També ens hem pogut escoltar el cor amb el fonendoscopi i ens han pres la tensió amb el tensiòmetre.
Estem molt agraïts a les “Roses” per ensenyar-nos i compartir tantes coses. Ha estat tota una experiència!




Més endavant hem estudiat la FARMÀCIA com a establiment on podem comprar els medicaments o altres productes sanitaris. Per començar vam revisar la farmaciola de l'escola per aprendre quins són els materials, medicaments i estris més indispensables. Després vam fer la llista de tot allò que hi faltava o calia renovar i vam anar a comprar a la farmàcia del barri. També ens vam  pesar a la bàscula!




Comentaris