Passa al contingut principal

Sortida al CosmoCaixa GAE1: 50 anys de l’arribada a la lluna

Els Nois del GAE1 (GAEboys) hem anat al CosmoCaixa a veure l'exposició que commemora els 50 anys de l'arribada de l'home a la lluna.

Durant el curs tenim com a centre d'interès l'Univers i aquest trimestre estem treballant “La Lluna”: hem fet moltes projeccions de la lluna a l'aula, ens agrada ficar-nos dins de les ombres i experimentar sensacions amb la llum i la música. Hem vist vídeos de coets enlairant-se, ens emocionem moltíssim quan pugen cap al cel. Per carnestoltes ens vam disfressar d'astronautes, amb unes disfresses molt xules i estàvem molt guapos! Així que, per acabar d'arrodonir, hem anat a veure aquesta exposició “llunàtica” que ens ha agradat molt. 


Ens hem posat un vestit espacial, hem pogut veure les fotos dels primers astronautes i hem tocat els botons dels comandaments d'una nau espacial. També hi havia una tauleta amb una lluna lluminosa que nosaltres al tocar-la la podíem fer gran i petita. Ens hem passat una bona estona en aquest lloc.
En aquesta exposició també estava en Tintin, que en una de les seves aventures va arribar a  la lluna. Tintin i el seu gos Milú van arribar a la lluna quasi 20 anys abans que hi arribés l'home. Quines idees que tenia!!


En acabar l'exposició de la Lluna hem aprofitat i hem anat a veure el bosc inundat. Passejar pel mig dels arbres veient i tocant l'aigua ens ha relaxat molt.



I com no podia ser d'altre manera...abans de tornar a l'escola hem fet un bon aperitiu a la terrassa de la cafeteria. Com ens agrada a tots menjar i beure  asseguts a l'aire lliure prenent el sol. Aquest és el nostre moment!


Els GaeBoys continuarem mirant i observant la lluna. Perquè, com deia Neil Armstrong (primer home en trepitjar-la)“ La lluna és un lloc molt interessant per estar. El recomano”.
                                            
                                                                                                           Equip GAE 1

Comentaris