Passa al contingut principal

El sol brilla al GAE 1

Com ja sabeu, els nois del GAE1 aquest curs estem treballant "L’Univers" i aquest trimestre ens hem dedicat a treballar el Sol.

El primer que hem fet és preparar i decorar la classe. Hem realitzat diferents manualitats per tal de posar tota la classe maca i "resplendent".  Hem fet un Sol molt gran pel sostre i unes ones del mar amb una petita platja de sorra entre tots. Ens ha encantat pintar, trencar paper i manipular la sorra de platja amb les mans.



                                                                                              
Els "GAE boys" són molt llençats i valents, els agraden les emocions fortes i experimentar noves sensacions. Per això, la sortida que vam pensar per realitzar en un dia de sol, ha estat una jornada de Surf a la platja de Sitges. Aquest és un esport molt atractiu per ells, ja que tenim el mar (aigua), la platja (sorra) i a l'aire lliure (aire i sol), què més podem demanar?

Com que era una activitat nova havíem d'anar molt preparats, així que vam realitzar diverses projeccions a l'aula d'onades molt grans al mar, amb surfistes que les passaven per sobre i per sota. També en aquestes sessions prèvies, ens hem posat un vestit de neoprè i hem pogut practicar amb una taula de surf petita per posar-nos asseguts, drets, estirats... tot plegat ben divertit!



Després de treballar-lo tant a la classe, el dimecres 29, van poder fer la sortida i fer-ho realitat.
Vam a la platja de la Marina d'Aiguadolç, amb els monitors de Sitges Surf Club , en Ramón, en Jordi i en Sergi, que ens van preparar l'activitat i van ser molt amables amb nosaltres. 
Primer ens van donar a tots un vestit de neoprè, va ser molt divertit posar-se'l i per algú una mica complicat pujar-lo fins que li càpiga, però amb l'ajuda dels monitors tots ho vam aconseguir! Quan estàvem tots amb el neoprè posat ja semblàvem uns professionals surfistes. Fèiem molt de goig!  




Després ens vàrem posar també una armilla salvavides, per seguretat, i encara estàvem més guapos i equipats. A continuació vam preparar i posar a la sorra de la platja les taules de surf, aquestes eren molt grans. Les vam estar tocant i jugant amb elles una estona i després vam començar a ficar-nos al mar. Primer ens endinsàvem al mar i estàvem uns moments sentint el vaivé de les onades, ens va agradar moltíssim aquesta sensació, ens tranquil·litzava i ens proporcionava un gran benestar.Ja sabeu que els "GAE boys" som molt sensorials!
Més tard, quan venia una ona gran, els monitors de Surf ens ajudaven a "agafar-la" i ens desplaçàvem a sobre de l'onada fins arribar a la vora de la platja. 
Quina sensació tan “xula” i emocionant!
Vam riure moltíssim!




Per acabar de rematar el dia i com teniem previst, vam anar a l'apartament i piscines de la nostra tutora que està molt a prop, allà vam dinar i vam poder continuar gaudint del sol, de l'aigua i del nostre dia fantàstic a l'aire lliure.

Va ser un dia molt feliç per a tots!




Equip GAE 1

Comentaris