Passa al contingut principal

"EL FONS DEL MAR" AL CICLE MITJÀ

Aquest curs, els alumnes de Cicle Mitjà estan treballant com a centre d'interès "El fons del mar" des de les diferents àrees que es treballen a l'escola i us volem ensenyar com ho estan fent:

A Plàstica han començat a treballar els colors del mar fent un mural per penjar a les parets de l'aula i anar-lo omplint amb els diferents animals marins. Encara l'estan acabant, però segur que més endavant ens ensenyaran com els ha quedat!


També treballen el centre d'interès a Logopèdia i ho fan de manera creativa i divertida: treballen l'atenció i l'orientació espaial amb seqüències d'animals marins i repassen els colors classificant-los en peixeres.



Aprofitant els dies de bon temps, surten al pati a experimentar de manera sensorial aquest fons marí, fent servir materials tangibles i aigua, tot gaudint d'una activitat en un espai diferent, tots junts.

Per altra banda, els dies que més foscs i ennuvolats, es queden a l'aula projectant i descobrint el fons marí, de manera que es poden "submergir" i sentir que estan dins l'aigua.



Com podeu veure s'ho estan passant d'allò més bé descobrint i explorant el fons del mar.

Ens queda molta feina per fer, us l'anirem ensenyant!



Comentaris

  1. Respostes
    1. Gràcies! Treballen molt per aprendre coses noves sobre el fons del mar ☺️🐠

      Elimina
  2. Muchas gracias!!! Cada vez que veo la ropa de mi hijo manchada de pintura, se que ese día el estuvo feliz!!! Gracias por toda su entrega 🥰

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada