Passa al contingut principal

EXPERIMENTEM LA TARDOR AL CICLE INFANTIL

Fa uns dies que va arribar la tardor i a la classe del Cicle Infantil l'estant treballant de valent.

Els dijous al matí, aprofitant que encara fa bon temps, surten a caminar i fan divertits jocs pels diferents patis de l'escola.

Ens aquestes passejades van mirant molt i molt bé tot el que els envolta, posant especial atenció als elements de la natura. També van estar recollint diferents fulles dels arbres de l'escola i pinyes de totes mides i colors per després treballar-les a l'aula.

Amb tota aquesta recol·lecta que veieu a les fotos, han decorat l'aula i han fet un panell sensorial de la tardor. Han creat un racó en el que poden observar, manipular i experimentar les diferents textures, mides, colors i dimensions de les diverses fulles que la tardor ens ofereix.

 

A Plàstica han pogut apropar-se més a la tardor, treballant amb els colors que tenyeixen aquesta estació: marró, vermell, groc, taronja… aquest nens són uns artistes!

 

Ara mateix estan endinsats en un nou projecte que han titulat “El paraigües de la tardor”, una activitat amb fulles i papers dels colors de la tardor. Com veieu treballen molt i s'ho passen més bé encara!


Grup de Cicle Infantil

Comentaris