Passa al contingut principal

TEMA TVA: MITJANS DE COMUNICACIÓ - LA TELEVISIÓ

Aquest curs els grups de la TVA estem treballant el tema dels "mitjans de comunicació", i aquest segon trimestre ens hem centrat en "la Televisió", aprenent què és i com funciona. 

Durant les sessions d'assemblea i classe hem pogut constatar quins canals o programes de televisió ens agraden i n'hem conegut de nous! Hem après que hi ha canals de televisió que es veuen només a nivell comarcal i d'altres a nivell estatal o internacional. 

També hem fet una pràctica de parlar davant d'una càmera i sortir en directe per la televisió davant dels companys. És un tema molt interessant, ja que la televisió forma part del nostre dia a dia i ens encanta!

A més, el dia 3 de febrer ens van venir a gravar els nostres amics de Betevé en motiu del 80è aniversari de l'escola i al mateix temps ens van poder explicar i vivenciar tota la feina que fan les periodistes i ens van mostrar tot el treball i equip que hi ha a darrera. També ens van explicar quines mesures estan aplicant degut a la pandèmia per tal de poder fer entrevistes amb seguretat. 

Estem molt contents i agraïts per aquesta sessió que vam poder realitzar amb l'Anna Feliu i la seva companya de Betevé! Ha estat una experiència fantàstica! 


Comentaris