Passa al contingut principal

FI DE CURS 20-21

L'última setmana de curs sempre ve carregada d'activitats i d'emocions pel curs que s'acaba:


Els grups de la TVA i el GAE2 van celebrar les graduacions dels alumnes finalistes que acabaven la seva escolaritat. Van ser unes tardes amb moltes emocions pel moment tan important que és la fi de l'etapa escolar i el pas a una de nova.

També hem pogut apropar-vos la Fira anual de l'escola, enguany en format virtual, on es posen a la venda tots els treballs realitzats als diferents tallers amb molta dedicació durant tot el curs. Aquest any en un format diferent, però amb el mateix resultat al qual ja ens teniu acostumats, venent molt! Moltes gràcies famílies!

El dimarts 22, l'últim dia d'escola, cada grup va preparar diferents activitats per tancar aquest curs escolar. Vam gaudir de jocs d'aigua, photocalls d'estiu molt divertits, visionat de vídeos, vam fer guerra de globus d'aigua o bombolles de sabó gegants...
Després vam fer un aperitiu i vam anar a dinar  un menú especial pel darrer dia plegats, espaguetis, hamburguesa amb patates i postre de xocolata!

A la tarda ens vam acomiadar per grups bombolla cadascú al seu pati, cantant "L'hora dels adéus", tot desitjant-nos un bon estiu!

Desitgem al Nicolás, a la Laura i a l'Alejandro, que tinguin molta sort en el futur i que siguin molt feliços.

Us deixem un recull de tots aquests moments.
Que passeu unes molt bones vacances d'estiu i ens retrobem al setembre!


Equip Escola Moragas

Comentaris