Passa al contingut principal

LES PASSEJADES DEL CICLE INFANTIL

Els més petits de l'escola aquest tercer trimestre, aprofitant el bon temps, surten a caminar els dijous al matí pels voltants de l'escola.


Una mica d'historia...

L'escola està situada al barri de Pedralbes, un barri de la ciutat de Barcelona que forma part del districte de Les Corts. El topònim "Petras Albas" o "pedres blanques", fa referència al color clar de la roca en aquesta zona i va ser adoptat per la masia que la presidia, de la qual deriva el nom del barri. 

Caminar a l'aire lliure és un dels millors exercicis per a la salut física ja que millora la resistència, l'agilitat, la salut pulmonar...

Un cop arriben a la placeta, descansen i s’hidraten després de la caminada i poden triar el joc que més els agradi: jocs de pilota, cotxes, anelles de colors, còrrer i saltar...  també experimenten amb elements de la natura (fulles, flors, sorra...).






Desprès de jugar recullen i tornen a l'escola, tot respectant les normes socials i de seguretat pròpies de l'edat, agafats de la mà i caminant pel carrer per l'acera i de manera tranquil·la, fent cas de la mestra.


Com veieu es una activitat que els agrada molt!

Grup Cicle Infantil

Comentaris