Passa al contingut principal

LA CIUTAT - CENTRE D'INTERÈS DE SECUNDÀRIA

El grup de la Secundària enguany hem treballat com a centre d'interès "la Ciutat". 

Hem pogut treballar els edificis més importants que pot haver-hi en una ciutat, com: l'escola, l'hospital, l'ajuntament… A més dels diferents serveis que existeixen i que ens ajuden en el nostre dia a dia, com els transports públics, la policia o els bombers.

Així doncs, la ciutat es preveu un tema rellevant per al desenvolupament del dia a dia dels alumnes i a l'hora, hem treballat la socialització, molt important en l'aprenentatge i el creixement. 

Així doncs, un dels objectius d'aquest curs ha estat conèixer l'entorn més pròxim, la ciutat en la qual vivim. Per a conèixer millor la nostra ciutat hem recorregut els seus carrers, hem visitat els seus comerços i monuments, tota una aventura que ens ha fet sortir de la nostra escola i relacionar-nos amb el nostre entorn més pròxim i a vegades desconegut per a nosaltres.

En el transcurs d'aquest tema, en primer lloc, vam conèixer els edificis més pròxims a nosaltres i que podem trobar passejant per Barcelona.


Una vegada vam començar a familiaritzar-nos amb l'entorn més pròxim i vam anar coneixent com era la nostra ciutat en la teoria, havíem de conèixer-la en la pràctica. Així doncs, el grup de Secundària vam anar d'excursió per a conèixer l'entorn més pròxim a l'escola, el barri de Pedralbes.

Vam visitar el Monestir:

Vam poder veure l'Hospital:


Fins i tot vam poder passejar pels  Jardins de Pedralbes, en un paratge on la naturalesa es barreja amb la Ciutat:


Finalment, per a concretar el tema, hem creat la nostra pròpia Ciutat, realitzant una maqueta pas a pas.

-   Planificant els carrers.

-   Pensant i fent les cases i edificis que tindria la ciutat.

-   Fins i tot recreant un parc on poder divertir-nos!

Estem molt contents del resultat final!



El grup de la secundària ha treballat el tema de la ciutat amb molt interès i motivació durant tot el curs.
Un tema que ha sigut útil per aprendre més coses del nostre entorn més pròxim que ens envolta. A més ens permet portar el que hem après a la pràctica de manera vivencial. 

                                                                                   El grup de la Secundària

Comentaris