Passa al contingut principal

ACTIVITATS COMPARTIDES AMB ESCOLA AULA - CI I CM

L'experiència que hem anat consolidant al llarg dels cursos amb les activitats compartides d’ambdues escoles, pretén garantir una bona pràctica pedagògica on tant el nostre alumnat com el de l'escola Aula en surtin beneficiats, ja que el projecte parteix d'una bona coordinació entre les dues escoles i els seus professionals respectius, a més de la nostra presència constant en totes les sessions de l'activitat. També valorem cada cas i prenem les mesures oportunes d'anticipació, materials de suport, de personal... que requereixen.

Es tracta d'una col·laboració que ja fa anys vam iniciar amb les diferents etapes escolars amb l’Escola Aula i que ara podem tornar a fer presencialment per tal d'oferir un espai de relació i aprenentatge mutu entre l'alumnat de l'escola ordinària i el d'educació especial.

Aquest curs amb un grupet reduït d'alumnes de Cicle Infantil i Cicle Mitjà de l'escola Moragas, hem engegat ja dues sessions d'activitats compartides amb el P5 d'educació Infantil de l'escola Aula:

La primera sessió de presentació pels alumnes de l'escola Aula la fa la Montse de la nostra escola a través d'un conte que mostra diverses capacitats i necessitats dels nens i les persones en general per introduir el tema de la diversitat funcional, seguidament d'una presentació de les nostres classes i alumnes amb qui compartiran l'activitat, intercanviem imatges de tots els nens i les nenes que participaran.


El primer dia que ens vam trobar vam compartir un seguit de racons d'expressió plàstica i d'habilitats motrius relacionats amb la tardor on els nens van poder interaccionar a través del joc.



En la segona sessió conjunta hem gaudit de jocs musicats, exploració d'instruments en petits grups, danses i expressió corporal a través de propostes de cançons, hem gaudit molt i ens hem sentit com a casa.





Com podeu veure ens ho estem passant molt bé, sens dubte està sent una experiència molt enriquidora per a tots, que és un dels objectius d'aquestes activitats compartides. 

Gràcies companys i alumnat de l'Escola Aula, el 2n trimestre més!


Equip Cicle Infantil i Cicle Mitjà

Comentaris