Passa al contingut principal

CARNESTOLTES 22-23

Un altre any el Rei Carnestoltes ha visitat l'escola i s'ha quedat tota la setmana amb nosaltres tot esperant la gran festa de l’últim dia.  

Va arribar a l'escola el dilluns a la tarda i els alumnes i professionals el vam rebre amb molta il·lusió i ganes de passar-ho molt bé. El Rei Carnestoltes ens va donar diferents consignes per dinamitzar aquests dies previs a la gran festa. Ens ha fet dur la cara pintada, un altre dia vam portar pentinats divertits o barrets i l'última consigna va ser portar pijama durant tot el dia!

El divendres 17 vam celebrar la gran festa de Carnestoltes al pati, aquest curs hem pogut reprendre la festa com havíem fet en cursos anteriors a la pandèmia, entre tots vam escollir un fil conductor de la festa, ha estat “la música”.

Un cop donada la benvinguda als alcaldes d'enguany, la Lucía i l’Àlvaro, acompanyats pel seu agent de seguretat, en Joan, i haver portat el Rei Carnestoltes els nostres arlequins (la María, el Pablo i el Juanma), hem pogut veure les disfresses de tots els alumnes i mestres de l'escola, acompanyats per la música que cada grup ha escollit.

El Cicle Inicial i Mitjà s’han disfressat d’animals de granja amb la música del Pot Petit, el Cicle Superior i la Secundària anaven de músics urbans i de músics clàssics, el GAE1 de “flamencs”, el GAE2 de música pop, com el grup Mecano i finalment la TVA van fer un seguit d’interpretacions on vam poder gaudir d’artistes com el Michael Jackson, el Julio Iglesias, la Shakira, l’Amaya Montero, el Freddie Mercury, el Fito Paez i el Fonsi!

Després de la festa vam fer un aperitiu al jardí i a la tarda vam reunir-nos a la pista per ballar les danses de "la solipanta" i "el tio fresco" com ja és tradició a l'escola. Finalment vam acomiadar al Rei Carnestoltes fins el proper any!

Va ser una diada molt i molt divertida!

Compartim amb vosaltres un recull de fotos d'aquesta gran festa, esperem que ho gaudiu tant com nosaltres.



Comentaris