Passa al contingut principal

LA MERCÈ 2023

La setmana passada vam celebrar les festes de la Mercè, patrona de Barcelona! Des dels diferents grups i àrees de treball hem viscut la nostra particular "Mercè" a l'escola.

El grup del Cicle Infantil, el Cicle Inicial i el Cicle Mitja han fet servir l'experimentació, la pintura i han treballat amb projeccions, entre d'altres, com a suports per aprofundir en la festa.

      


El Grup del GAE, han fabricat el seu propi capgròs, aquest any tres capgrossos diferents: un sol, una lluna i un estel, ja que el seu centre d'interès d'aquest curs és l'Univers.


El Cicle Superior ha treballat la festa de la Mercè des de diverses àrees com la llengua, les matemàtiques i la plàstica.

 


A més a més, tots aquests grups el divendres 22 a l'escola van fer una petita festa on vam poder tocar i ballar amb alguns capgrossos, amb músiques de Festa Major.

                         

                     


La Secundària i el grup de TVA a més de treballar la Mercè a l'escola van fer una sortida al Pati Manning, al centre de Barcelona on han pogut veure els gegants de la festa de la Mercè.

                



Esperem que hàgiu passat molt bona Mercè!

Equip Escola Moragas

Comentaris