Passa al contingut principal

JORNADA ESPORTIVA OPEN DAY CRUYFF 23'

El passat dijous 28 de setembre, el grup de la Secundària i de la TVA vam anar a l’ Open Day organitzat per la Fundació Cruyff amb la col·laboració de voluntaris i de la federació ACELL. Va ser un dia molt especial, on vam poder practicar molt d’esport al Centre d’Esports Municipal de la Mar Bella conjuntament amb moltes altres escoles d’educació especial. 

Al arribar ens van regalar una gorra i una samarreta groga, que de seguida ens vam posar per anar ben equipats. A més, ens van donar la benvinguda un grup de músics fent una batucada pujats en unes xanques.


Al llarg de la jornada vam poder provar diferents disciplines esportives i descobrir les que millor s'adaptaven a les nostres capacitats, també vam provar esports adaptats com les curses amb cadires adaptades, o experimentar com funcionen i viure les curses adaptades pels invidents, també vam practicar altres esports que ja coneixem com els salts de longitud, salt d’alçada, curses de relleus, i inclús esports com el surf o el tenis taula!. L’objectiu principal de les jornades és motivar a tothom a practicar esport respectant les diferents capacitats dels esportistes així com les pròpies.



Quan van acabar les activitats es va fer una desfilada de tots el participants a les jornades, que va finalitzar amb la entrega de medalles per a tothom on hi havia representants esportius de clubs importants com el F.C.Barcelona. Desprès ens van convidar a dinar una bossa de la fundació Cruyff amb el dinar de pícnic  per a cadascú, on hi havia un entrepà, fruita, aigua, patates i un llibre del Cruyff!


Ens ho vam passar molt bé i esperem poder repetir el curs vinent.

GRUPS Secundària i TVA

Comentaris