Passa al contingut principal

Col·laboració CSMIJ Les Corts

   Com ja sabeu, aquest curs hem iniciat un projecte de col·laboració amb el CSMIJ de Les Corts.

   Aquest projecte s'ha pogut realitzar gràcies a una subvenció del Districte de Les Corts, sensible a la necessitat de treball en xarxa i a la manca d'acompanyament psiquiàtric i/o psicològic que ens trobem la comunitat educativa, professionals, famílies i alumnes.

Enguany s'han pogut dur a terme les activitats d'assessorament previstes:
 -Formació i acompanyament als professionals.
          -Sessions de treball conjunt amb l'equip psicopedagògic del centre.
          -Sessions formatives al claustre sobre aspectes de salut mental, psiquiàtrics, farmacològics i la seva incidència en la discapacitat.
-Informacions a les famílies:
          -Grup d'intercanvi de suport psicopedagògic de pares: S'han realitzat dues sessions al llarg del curs, on a més de tenir informació per tal de donar a conèixer el servei del CSMIJ i l'àmbit de treball que engloba, els pares i mestres que hi han assistit han pogut compartir una estona d'intercanvi de vivències.
-Informació als alumnes:
          -Adaptació de documents divulgatius per persones amb DI.
          -Taller informatiu als alumnes de la TVA  (adolescència i habilitats socials, abús de substàncies, conductes de risc...)


   En totes les àrees treballades, el projecte s'ha valorat com a molt beneficiós per tota la comunitat educativa de l'escola i seguirem amb aquesta col·laboració entre entitats, amb l'ajuda del districte.



Comentaris