Passa al contingut principal

Fi de curs 15/16:

   Hem arribat al final d'aquest curs 2015/16 i volem compartir amb tots vosaltres com hem viscut aquests darrers dies, plens d'emocions!   

   Dilluns per la tarda, mentre els grups del Cicle Inicial, Primària i GAE-1 feien la Mostra de feines desde les aules, on mostraven els projectes més importants del curs a les famílies que van poder venir, els nois i noies de la Secundària, del GAE-2 i les TVAs feien la Fira anual de l'escola, on es posen a la venda tots els treballs realitzats als diferents tallers amb molta dedicació durant tot el curs. Enguany la major part de les feines de la Fira han estat inspirades en el 75è aniversari de l'escola, hem pogut gaudir d'un gran dia i com ja ens teniu acostumats venent molt i rebent elogis per tota la feina feta.

   Un cop finalitzada la Fira vam poder assistir a l'acte de Graduació dels alumnes de l'escola que han finalitzat els seus estudis al centre: "els finalistes". Van ser-hi presents la Marta, la Rosario, la Carla i el Santi. Va ser un acte molt emotiu, on cada un d'ells va rebre la seva orla i certificat, ens van poder explicar els seus projectes de futur, l'AMPA els hi va fer un regal i les famílies ens el van fer a l'escola i ens van convidar a un bon berenar!

   Dimarts durant tot el dia ens vam anar acomiadant. A primera hora al gimnàs, on vam poder veure tots plegats els vídeos de les colònies i el del recull dels anys a l'escola dels alumnes finalistes. A més ens hem pogut acomiadar també de la darrera finalista, la Teresa, i novament tots ells han pogut dir unes paraules de comiat als seus companys i mestres.
Hem pogut gaudir d'un aperitiu tots junts al pati, i hem dinat amb tots els mestres i amb l'escola ambientada de dia festiu!
Finalment a la tarda, hem sortit tots al pati a cantar "l'hora dels adéus" i amb confetti ens hem acomiadats tots!!!

Esperem que passeu unes molt bones vacances d'estiu i desitgem de tot cor a la Marta, la Rosario, la Teresa, la Carla i el Santi, que tinguin molta sort en el futur, que siguin molt feliços i que ens tinguin al cas dels seus projectes i ens vinguin a veure ben aviat!

A continuació teniu el vídeo recull d'aquests dies tant especials, esperem us agradi:

Comentaris