Passa al contingut principal

Psicomotricitat a l'escola: Cicle inicial i Primària

   Les sessions de Psicomotricitat a l'escola s'enfoquen dins els paràmetres de la pràctica psicomotriu vivenciada o relacional.  L'eina principal en totes les sessions és el joc sensoriomotriu, que permet l'expressivitat motriu lliure. 
   L'estructura de les sessions és sempre la mateixa, per tal de : el ritual d'entrada, treball de l'esquema d'acció/període sensoriomotriu, una estona de relaxació i el ritual de sortida.

  El grup de Cicle Inicial, el Matías, el Gregori, l'Hugo i el Miguel volem compartir diferents moments de les nostres sessions de Psicomotricitat. 
  Dins d'aquestes sessions apareixen amb major freqüència els jocs d'assegurament profund: saltar, destruir i construir, amagar-se, enrotllar-se amb teles, perseguir i ser perseguit i gronxar-se, entre d'altres jocs.


   Enguany el grup de la Primària, dins de les sessions de Psicomotricitat, hem estat treballant el tema de la Sanitat i els Hospitals, com a complement del tema de Coneixement del Medi d'aquest curs.
   Hem pogut vivenciar-ho fent una petita representació on cadascú de nosaltres interpretava un personatge: L'Àlvaro era el doctor, el Martin i el Pablo, els ferits/malalts, la Malena, l'Andreu i l'Izan, l'ambulància i els infermers i la Nàdia i la Lucía representaven els familiars.
    Us mostrem un petit recull de fotos dels diferents moments viscuts!

Comentaris