Passa al contingut principal

Carnestoltes 2017 !

Un any més el rei Carnestoltes ha visitat l'escola i s'ha quedat tota la setmana amb nosaltres.

Va arribar a l'escola el dilluns a la tarda i els alumnes i professionals el vam rebre amb molta alegria i il·lusió, aquest curs ha arribat disfressat de pallasso!

Durant la setmana ha dinamitzat el menjador de l'escola fent-nos portar coses divertides a l'hora de dinar: nas pintat i galtes el dimarts, gorro o perruca al cap el dimecres i "pajarita" o corbata el dijous.

El divendres vam celebrar la gran festa, que com va ploure la vam haver de fer al gimnàs. Aquest curs hem tingut com a tema "el Circ". Hem tingut tot tipus de números en el nostre particular "Circ Moragas", els pallassos de la tele del GAE1,  els lleons del Cicle Inicial, els domadors del GAE2 i la Secundària, els malabaristes, equilibristes, forçuts i mag de la Primària, les majorettes de la Secundària i el Cirque du Soleil de la TVA, que ens han fet viure dins un circ autèntic per un dia a l'escola!!!

Com sempre les autoritats van donar la benvinguda al rei carnestoltes el dilluns i també el van acomiadar el divendres a la tarda després de les danses tradicionals, el tio fresco i la solipanta, on tota l'escola vam compartir una estona molt divertida ballant i gaudint dels últims moments abans de que marxés.

Us deixem un recull dels moments més destacats, esperem que us agradi!!

Comentaris