Passa al contingut principal

CENTRE D'INTERÈS GAE 1: ELS ÈSSERS VIUS, LES PLANTES

El segon trimestre, seguint amb el centre d'interès d'"Els éssers vius", el grup del GAE1 vam treballar: “Les plantes”.

El primer que fem amb cada tema és ambientar i guarnir la classe, d'aquesta manera ens podem introduir més dins la temàtica que treballem. Així que hem fet murals de diferents colors i també hem construït  diferents testos amb plantes i flors per posar a les finestres de l'aula.
Ha quedat tot  molt maco!



També ens agrada molt i ens tranquil·litza realitzar projeccions dins de la classe. Hem fet moltes projeccions amb diferents imatges de plantes i flors, mentre sona una música relaxant.  



Com nosaltres som molt sensorials, també hem portat diverses textures per manipular a classe. Hem pogut tocar la terra i plantes, caminar per sobre de la terra descalços, asseure'ns a sobre de la terra, en definitiva explorar i experimentar sensacions, amb les nostres mans i cos. Molt divertit, malgrat que després vàrem tenir molta feina a netejar la classe i rentar-nos nosaltres.



Per gaudir  i experimentar més sobre les plantes vam fer una sortida al Jardí Botànic de Barcelona,  a la muntanya de Montjuïc.  No podíem haver escollit millor dia, no havia ningú, tot el recorregut pel jardí ho vàrem fer nosaltres sols. Va ser molt relaxant i ens donava molta pau. I com no podia ser d'una altre manera, també vam fer la nostra paradeta per esmorzar (hehe).




A la part més alta del Jardí Botànic hi havia una gran sala amb una exposició de les abelles. Vam poder entrar, veure unes projeccions sobre la vida de les abelles amb uns paisatges de colors molt bonics. Després ens vam asseure en un pufs des d'on podíem  descansar i contemplar vistes a tota la ciutat de Barcelona. 


 


Al GAE1 gaudim molt de totes aquestes experiències que ens proporcionen les sortides. 
Ja estem esperant la propera!


Equip GAE1


Comentaris