Passa al contingut principal

GAE2: visita CAN ROURA

El primer dia d'abril per acabar el segon trimestre i celebrar l'entrada de la primavera, el grup GAE2 vam sortir de l'escola per anar a conèixer i viure una experiència diferent en un entorn rural de natura.

Vam agafar la furgoneta de l'escola i vam anar cap a Santa Perpètua de Mogoda, per gaudir d'un entorn a l'aire lliure amb animals de granja i un ampli hort. El lloc triat per passar el dia està ubicat a la masia de Can Roura.

L'espai que la finca i el projecte ocupa és part del que són, l'entorn els condiciona i condiciona la seva proposta  d'accions així com  també la seva manera de percebre la realitat i  això ens ho han tramés a tots durant la nostra estada.

L'entorn natural de la masia ha estat convertit en un espai enfocat al benestar dels seus usuari. La masia té qualificació  d'històrica i consta de dues plantes: la de baix rehabilitada per a ser un Centre de Dia de Teràpia Ocupacional i la planta de dalt on, segons ens expliquen tenen la voluntat  de que en un futur pròxim esdevingui Llar ResidencialEls exteriors disposen d'un hort de 2.000m², una piscina a l'aire lliure, estables amb animals de granja i un pati exterior amb un espai de psicomotricitat.

Amb tots aquests serveis i dins d'aquests espais vam passar una jornada fantàstica!

Primer vam fer una bona passejada per l'entorn rural, gaudint de l'aire fresc i el sol que feia, tot observant la natura i els canvis que ens anunciaven la Primavera.

Vam poder veure de ben a prop alguns animals de granja, fins i tot ens vam atrevir a tocar-los una mica! 





Vam poder gaudir d'una sessió a la seva sala Multisensorial, i poder treballar des de la propiocepció, fent activitats reguladores de l'activitat sensorial, basal i vestibular.


En acabar vam compartir tots junts el dinar a l'aire lliure abans de tornar contents i plens de benestar cap a la nostra escola. 

Hem passat un dia super primaveral en un entorn molt enriquidor!

Equip GAE2

Comentaris