Passa al contingut principal

EL CICLE MITJA VISITA CAN ROURA

El passat dijous 14 de març per acabar el segon trimestre i celebrar que ja arriba la primavera, el grup del cicle mitja vam sortir de l'escola per anar a conèixer i viure una experiència diferent en un entorn rural de natura.

Vam agafar la furgoneta de l'escola i vam anar cap a Lliçà d'Amunt, per gaudir d'un entorn a l'aire lliure amb animals de granja i un ampli hort. El lloc triat per passar el dia està ubicat a la masia de Can Roura. 


L'entorn natural de la masia ha estat convertit en un espai enfocat al benestar dels seus usuaris. La masia té qualificació d'històrica i consta de dues plantes: la de baix rehabilitada per a ser un centre de dia de teràpia ocupacional i la planta de dalt on, segons ens expliquen tenen la voluntat de que en un futur pròxim esdevingui llar residencial. Els exteriors disposen d'un hort de 2.000m², una piscina a l'aire lliure, estables amb animals de granja i un pati exterior amb un espai de psicomotricitat.

Amb tots aquests serveis i dins d'aquests espais vam passar una jornada fantàstica!

Primer vam fer una bona passejada per l'entorn rural, gaudint de l'aire fresc i el sol que feia, tot observant la natura i els canvis que ens anunciaven l'arribada de la Primavera. Després de veure l'entorn on passaríem el matí, vam anar a l'hort, allà vam collir diferents verdures i hortalisses.



Una vegada havíem agafat les verdures i hortalisses ens vam posar a preparar unes brotxetes de verdures que més tard donaríem a les gallines.



Quan ja teníem aquestes brotxetes preparades vam anar a veure a les gallines i a donar-l'hi de menjar, tenien molta gana!




Després de donar de menjar a les gallines vam recollir ous.


   

Més tard vam anar a donar de menjar als conills amb les hortalisses que havíem agafat al principi de la jornada, i fins i tot ens vam atrevir a tocar-los.



Per acabar, vam poder gaudir d'un pati vestibular on varem provar diferents gronxadors, ens va encantar!




Per finalitzar la jornada a Can Roura, vam compartir tots junts el dinar a l'aire lliure abans de tornar cap a la nostra escola.



Equip Cicle Mitjà

Comentaris

  1. Va estar un plaer tenir-vos a Can Roura! Ens vau ajudar moltíssim, sou uns grans grangers! 🥰

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada