Passa al contingut principal

"Els animals del bosc" al GAE1

Al  GAE1 hem estat treballant durant tot el curs, com a centre d’interès, “La Muntanya” i aquest últim trimestre ens hem centrat en "els animals del bosc".

El primer que hem fet és continuar decorant la nostra aula i el nostre mural tan especial que tenim a la classe. Un mural molt peculiar on surt una  muntanya, un riu, una cascada i nosaltres com a follets. Ara l´hem completat amb branques del bosc que hem fet amb paper marró i uns animalets que nosaltres hem anant pintant poc a poc a l’activitat de plàstica i que amb l’ajuda de les nostres “profes” ens  han quedat molt bé.  Som uns artistes!

També hem fet una activitat molt divertida. Ens vam fer unes fotos amb els animals en 3D de Google. Quan  mirem les fotos fan una mica de por i són sorprenents, ja que sortim al costat  d'animals que poden ser molt perillosos. Però el que ha estat més important és que hem estat capaços de posar (com a models) en un racó de la classe on ens dèiem que estiguéssim quiets perquè hi havia un ós, una cabra, un eriçó, un ànec o un llop. Ha estat increïble!

Cada trimestre fem una sortida i aquesta vegada hem anat al Zoo de Barcelona. Allí vam poder gaudir i veure mols animals, alguns del bosc i altres d'una mica més lluny! 

Va ser una sortida molt gratificant, ho vam gaudir molt i abans de tornar a escola vam fer un aperitiu plegats. Poder realitzar aquestes sortides per nosaltres és molt beneficiós. Ens ajuda aprendre a desplaçar-nos pel món i a saber conviure amb altres persones compartint espais i experiències.






Per completar les activitats d'aprenentatge i coneixement dels animals, també hem realitzat diferents màscares d'animals. Cadascú va escollir una i se la va posar.

Aquests curs hem pogut viure i gaudir de moltes experiències creatives treballant el nostea centre d’interès. Experiències visuals, auditives, manipuladores, sensorials , físiques... d’aquesta manera el grup del GAE1 podem integrar el nostre aprenentatge i  podem seguir avançant.


“Digues-m’ho i ho oblidaré,

  Mostra-ho i ho recordaré,

 Involucra´m i ho aprendré   

(Confuci)

                           

                                                                                                             

                                                                                                                              Equip GAE1

Comentaris