Passa al contingut principal

FI DE CURS 22-23

L'última setmana de curs sempre ve carregada d'activitats i d'emocions pel curs que s'acaba. El dilluns 19 vam celebrar la Cloenda de curs juntament amb les famílies! 

- A les aules, les tutories dels grups CI, CM, CS i grups GAE van fer la Mostra de treballs per ensenyar i explicar a les famílies el material que l'alumnat ha treballant durant tot el curs. També van visionar el recull de fotos del grup i van gaudir d'una bona estona entre mestres i famílies.

- Després van afegir-se a la visita a la Fira, on es posen a la venda treballs realitzats als tallers dels grups de la Secundària i les TVAs, que amb molta dedicació fan durant tot el curs. Els guanys de La Fira serveixen per comprar quelcom per l'estona d'oci a l'aula en el cas de Secundària i per minorar els costos del viatge pels grups de la TVA. Agrair a les famílies la gran acollida, hem venut molt! Gràcies!

- Un cop recollida la fira, vam celebrar la Graduació de l’alumna finalista de la TVA, la Lucía. Una tarda plena d'emocions pel moment tan important que és la fi de l'etapa escolar i el pas a una nova.

Després ho vam acabar de celebrar amb el Berenar que ens convida l'Associació de Famílies d'Alumnat (AFA).

- El darrer dia d'escola, dijous 22, a primera hora del matí vam fer un petit Acte de Comiat a la finalista on es va emportar alguna sorpresa i també vam acomiadar-nos de l’Ahmad de Cicle Mitjà i el Daqian de Secundària que se’n van a viure fora.

Més tard, vam anar tots els grups a la pista del pati on ens esperava la gran festa. L'AFA va convidar la companyia "D Producciones" per tal que tots gaudíssim d'una estona de balls, bombolles, globoflèxia i pinta cares. A més, vam celebrar els 25 anys a l'escola de la Ruth i l'Isma, gràcies per la vostra feina diària. Per acabar, vam compartir un aperitiu tots plegats!

A la tarda abans de marxar, ens vam reunir tots a la pista i agafat de les mans vam cantar "L'hora dels adéus", tot desitjant-nos un molt bon estiu!

Desitgem a la Lucía i a l’Ahmad que tinguin moltíssima sort en el futur i que siguin molt i molt feliços.

Us deixem un vídeo recull de tots aquests moments.


Que passeu unes molt bones vacances d'estiu i ens retrobem al setembre!

Comentaris