Passa al contingut principal

LA MEVA FAMÍLIA - CICLE MITJÀ

Els alumnes de Cicle Mitjà hem estat treballant durant aquest curs el projecte “La meva família”.

Hem après i compartit moltes coses, els membres que viuen a casa de cadascú i els noms dels pares, germans, tiets i avis dels nostres companys. També hem conegut alguns dels animals que conviuen a casa amb alguns de nosaltres.  Aquestes darreres setmanes hem gaudit molt de les visites que ens ha fet cada família del grup a l’escola. Amb ells hem compartit una tarda amb diferents activitats, jocs i  un berenar de cloenda.

Hem viscut moments molt divertits i màgics amb cada família. I el més important: hem pogut viure que els pares, germans, avis i mascotes de la nostra família ens estimen molt!


Aquí podeu veure el mural que hem anat construint amb els alumnes del grup. Hi hem anat posant les fotografies dels membres de cada família i les fotos de les visites que hem anat rebent les darreres setmanes.

A continuació us fem un resum de l’activitat que vam realitzar amb cada una d’elles durant la seva visita.

La família de la Leire.

La primera visita que vam rebre va ser la de la Leire. Per començar vam presentar els membres de la família a la resta del grup:  els pares que són la Laia i Sergio, els avis que són la Núria i el Gabriel, i la petita gossa Hera.

Vam poder jugar amb l’Hera, una gossa molt tranquil·la. Els més atrevits la van tocar i fer carícies, i la resta observaven com saltava i movia la cua. Vam estar molt agraïts a la família de donar l’oportunitat als nens i nenes del grup de conèixer una mascota de casa. Després els pares i els avis ens van preparar un berenar que vam gaudir molt! 

Gràcies, Laia, Sergio, Núria, Gabriel i Hera!

La família de l’Ainhoa.

La segona família en venir a passar la tarda amb el grup va ser la de l’Ainhoa. Van venir l’Amaia i l’Edgar que són la mare i el pare.

Amb ells vam fer de cuiners i ens van ensenyar a preparar un pastís de xocolata i crema. Vam anar seguint els passos de la recepta amb l’ajuda de l’Amaia i l’Edgar i entre tots i per torns, vam posar el farcit i el recobriment. Després vam guarnir un tros de pastís cada nen i nena al seu gust amb "toppings". La veritat és que ens va quedar boníssim i ho vam passar molt bé!

Gràcies, Amaia i Edgar!

La família del Liam.

La tercera família que ens va visitar va ser la del Liam. Va venir la Marta, mare, acompanyat del germà del Liam, l’Adam. Vam poder gaudir d’una tarda molt lúdica de joc al pati de l’escola, ja que l’Adam ens va ensenyar a fer anar el patinet! Vam muntar un circuit a la pista del pati i per torns vam anar provant el patinet  tot seguint les instruccions de l’Adam, us assegurem que va ser un bon mestre!

Després la Marta i l’Adam ens van convidar a berenar i entre galetes, sucs i coca van acabar la tarda molt contents!

Marta i Adam, moltes gràcies!

La família de l’Ibai.

La quarta família que ens va visitar va ser la de l’Ibai. Van venir els pares, la Maria Jesús i el Javier, acompanyats del germà petit de l’Ibai, en Teo que venia carregat de contes per compartir amb els alumnes de la classe. Cada nen i nena va poder mirar i descobrir el conte que més els va interessar. En acabar la sessió, en Teo ens va obsequiar amb un parell de contes per la classe, això ens va posar molt contents. Vam finalitzar la tarda amb un berenar molt bo. Vam gaudir molt de la tarda en família.

Gràcies, Maria Jesús, Javier i Teo!

La família del Nathan.

La cinquena família que ens va venir a visitar va ser la del Nathan. Van venir la mare que es diu Nohelia, i el germà gran del Nathan que es diu Reinaldo.

Ens van preparar un taller de manualitats que consistia en decorar un marc de foto que va confeccionar prèviament la Nohelia per a  cada nen i nena  amb adhesius molt divertits. Un cop decorat  vam posar la foto de cada família del grup per portar a casa de record. Ens va agradar molt el taller i en acabar vam berenar plegats! 

Gràcies, Nohelia i Reinaldo!

La família del Ahmad.

La darrera família que ens ha vingut a visitar ha estat la de l’Ahmad. Van venir la mare que es diu Habiba, la germana de l’Ahmad que es diu Badria i una amiga de la família que es diu Jasmina.

L’Ahmad va estar molt content de rebre la família a la seva classe i de seguida els va voler mostrar l’aula, el pati i els seus companys i companyes de classe. Per aquesta ocasió la Habiba i l’Ahmad ens havia preparat un regalet per a cada nen i nena de la classe que tots es van afanyar a descobrir de seguida. Vam poder gaudir una estona dels jocs que els van regalar i tot seguit d’un berenar ben dolç per llepar-se els dits!

Moltes gràcies, Habiba, Badria i Jasmina!

Ens ha agradat molt compartir aquestes tardes en família a l’escola. Ens han permès posar cara a cada membre de cada família i  conèixe’ns una mica més dins el grup. És important poder compartir amb els companys del grup qui és el nostre pare, la nostra  mare, el germà o germana i  fins i tot el nostre gos. La família de cadascú és única i és qui ens representa i amb ella compartim cada dia les nostres experiències que ens ajuden a créixer.

Esperem que vosaltres famílies també ho hàgiu passat molt bé! Fins aviat!

Grup Cicle Mitjà

Comentaris